Redactia.ro
Home » Știri » Vei citi în lacrimi! Porumbelul care e nedezlipit de un pat de spital. Pe cine veghează?

Vei citi în lacrimi! Porumbelul care e nedezlipit de un pat de spital. Pe cine veghează?

Porumbel in spital

O imagine cât o mie de cuvinte a fost surprinsă de o asistentă dintr-un spital din Iași.  Femeia a văzut cum un porumbel vine de două zile să viziteze un bătrân internat și, mai mult se așază pe patul acestuia. Asta în timp ce nimeni nu vine să-l viziteze.

Pacient internat, vizitat de porumbel

Un bătrân din Iași este internat de trei zile în spital, iar nimeni nu a venit să-l viziteze în tot acest timp. Cu excepția unui porumbel, care două  zile vine și se așază pentru câteva momente  pe patul bolnavului, potrivit cancan.ro. Momentul a fost imortalizat de o asistentă și postat pe rețelele sociale. Ulterior, femeia a descoperit că pacientul obișnuia să îi dea mâncare pe o bancă din parcul de lângă spital, și, că, cel mai probabil pasărea s-a obișuit cu el. O altă persoană a preluat fotografia și a postat-o  instantaneu pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă…” pacientul nu a avut niciun vizitator cât timp a stat internat.

Momentul, postat pe rețelele sociale 

”Îngerul anonim

Asistenta care a făcut această poză a spus că acest pacient bătrân a fost internat în spital timp de 3 zile și în aceste 3 zile niciun membru al familiei sale nu a venit să-l vada si sa aibă grijă de el. 

Asistenta care a făcut această poză a spus că un porumbel vine de 2 zile și se duce să stea puțin în patul lui.
Mai târziu s-a descoperit ca batranul obișnuia să hrănească porumbelul așezat pe banca parcului lângă spital”, se arată în postare.

 

Porumbeii sunt unele dintre cele mai utile păsări. De-a lungul timpului, în Antichitate erau folosiți pentru a livra anumite mesaje, asta după ce au observat că acestea obișnuiesc să se întoarcă mereu acasă.  Strămoșii noștri au observat proprietatea unică a porumbeilor de a se întoarce în cuibul lor. Prin urmare, călătorii au legat o scrisoare la laba unui porumbel luat cu ei pe drum și l-au dat afară. Dacă nu s-a întâmplat nimic în timp ce călătoriți cu pasărea, atunci trebuie să fi trimis o scrisoare la adresă.Asemeni pacientului din spita, ei sunt mereu hrăniți de către cei din jur.  Din cele mai vechi timpuri, ele sunt considerate a fi un simbol al păcii și al armoniei. Porumbeii pot fi urmăriți ore în șir. Atât fizic, cât și moral, te relaxezi în cercul acestor păsări. Aceasta este una dintre acele păsări care sunt atașate de oameni și de care oamenii sunt atașați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: