Redactia.ro
Home » Monden » Vera Miron, la un pas să leșine în direct. Ce s-a întâmplat cu fosta Războinică de la Survivor România

Vera Miron, la un pas să leșine în direct. Ce s-a întâmplat cu fosta Războinică de la Survivor România

GALERIE FOTO (5) Vera Miron, la un pas să leșine în direct

Vera Miron, la un pas să leșine în direct. Invitată într-o emisiune tv, fosta războinică de la Survivor România a șocat pe toată lumea. Vera Miron a fost la un pas de leșin în direct. Cine a avut grijă să nu cadă jos din picioare?

Vera Miron, la un pas să leșine în direct. Ce s-a întâmplat cu fosta Războinică de la Survivor România

Vera Miron, la un pas să leșine în direct. Fosta concurentă de la Survivor România, a fost invitată în emisiunea lui Teo Show, alături de Sindy, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Cei patru au nevoiți să facă față unei provocări de zile mari, iar echipa cea mai rapidă reușea să câștige jocul. Sindy și Kiriță au format o echipă, iar Vera și Cazacu o altă echipă. Însă, atmosfera avea să se transforme radical, după ce Vera a acuzat o stare de rău.

Vera Miron, la un pas de lesin

Bruneta a fost nevoită să fie dusă pe canapea pentru a-și reveni. Vera a fost dusă în brațe de Cazacu, de-a dreptul speriat de situație. Deși cei prezenți se așteptau ca fosta Războinică să-și revină, aceasta părea că era aproape de leșin, dar până în momentul în care Vera s-a ridicat brusc de pe canapea și i-a spus lui Cazacu că a fost doar o farsă de ziua lui de naștere. Astfel, cei prezenți au început să-i cânte „La mulți ani”, dar vedeta și-a revenit greu din sperietură.

Vera Miron, despre eliminarea de la Survivor România

Războinica a fost eliminată de la Survivor România, dar bruneta nu s-a așteptat că va părăsi atât de repede competiția. ” Nu m-am așteptat să fiu eliminată, eu am vorbit cu ele foarte mult lucruri. Mi-a spus că-i pare bine că a vorbit cu un om matur și că s-a descărcat, pentru că era foarte supărat și dezamăgit că el nu avea o prietenie cu ceilalți colegi ai mei. Am încercat să vorbesc cu el și s-a bucurat foarte mult. Faptul că nu s-a integrat cu restul echipei, nimeni nu îl vrea în echipă. El nu prea socializează. Pe mine tot ce m-a deranjat a fost faptul că mi-a promis ceva și nu s-a ținut de cuvânt. De asta i-am zis că este fals”, a mai spus tânăra.

În vârstă de 34 de ani, Vera este prietenă foarte bună cu fosta concurentă, Ana Porgras. Vera este antrenor de fitness și s-a apucat de sport după ce a devenit mamă și a slăbit 30 de kilograme într-un an. Războinica este cunoscută în mediul artistic din România ca fiind antrenoarea vedetelor. Înainte de a deveni antrenor de fitness, Vera a fost colaboratoare la Teatrul Național din Capitală, ea având un bar în incinta teatrului, împreună cu fostul soț. Vera Miron are un băiețel, în vârstă de 7 ani, pe nume Lucas.

Fosta concurentă își crește singura copilul, după ce a divorțat de tatăl acestuia. În timp ce se afla în competiție, băiețelul a rămas în grija mamei sale, în vârstă de 70 de ani. Potrivit acesteia, chiar fiul său a îndemnat-o să participe la Survivor România și își așteaptă mama cu marele premiu acasă. Din păcate, Vera a plecat din competiție, dar a declarat că a fost o experiență de neuitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: