Redactia.ro
Home » Monden » ”Războinica” de la Survivor care și-a dorit să fie reporter la televiziunea lui Firea. De ce a ratat jobul

”Războinica” de la Survivor care și-a dorit să fie reporter la televiziunea lui Firea. De ce a ratat jobul

GALERIE FOTO (3)

Maria Hîngu, fosta coechipieră a ”Războinicilor” de la Survivor România 2021 și-a dorit să fie reporter la Metropola TV, televiziune care aparține soțului Gabrielei Firea, Florentin Pandele. Maria, însă, a ratat postul. Iată care a fost motivul!

”Războinica” de la Survivor care și-a dorit să fie reporter la televiziunea lui Firea. De ce a ratat jobul

Fosta membră a echipei ”Războinicilor”, de la Survivor România 2021, Maria Hîngu, a aplicat anul trecut pentru un job de reporter la Metropola TV. Într-un anunț de angajare al postului de televiziune, din luna august 2020,  este un comentariu al ”războinicei” în care-și dorește reprogramarea interviului și își prezintă scuze pentru că nu s-a prezentat la timp.

”Bună ziua! Astăzi, în jurul orei 13:00, ar fi trebuit să ajung la o întrevedere stabilită în cursul zilei de ieri. Nu am primit însă locația exactă și nu mai am numărul de contact. Putem reprograma întâlnirea cumva? Mulțumesc mult! Zi faină și îmi cer scuze! Maria.”, este comentariul lăsat de fosta concurentă de la Survivor România.

 

Nu se știe dacă Maria Hîngu a mai reușit să meargă la interviu, pentru a obține postul de reporter TV. Cert este că a reușit să ajungă la Survivor România, în Republica Dominicană, și să fie una dintre concurenții care au adus mai mereu puncte pe traseul competiției. A făcut parte din echipa ”Războinicilor” și, deși era apreciată pentru performanța sa sportivă, a stârnit și controverse. O parte din public a fost contra ei, acuzată fiind că s-a aliat cu Sorin și Starlin împotriva lui Albert. De altfel, acesta din urmă a nominalizat-o pe criterii sportive, pentru a părăsi competiția. Cum nu a avut suficente voturi din partea celor de acasă, Maria Hîngu a fost eliminată de la Survivor România, în urmă cu câteva săptămâni.

Maria a simțit, la momentul respectiv faptul că pentru ea drumul competiției Survivor se va termina. Trei luni a rezistat ”războinica” în jungla din Dominicană.

”Am simtit.Era ceva wow daca nu as fi fost eu. Survivor Romania 2021 a fost cea mai frumoasa experienta si m-a construit ca si om. Nu am cuvinte. Imi pare bine ca am rezistat aceste trei luni. Nu am clacat nici fizic, nici emotional. Ma bucur ca am parcurs toate traseele. Sportiv am evoluat in competitia asta si acum un nou inceput va fi acasa”, a spus Maria în momentul eliminării.

De altfel, unor foști colegi, care au fost la rândul lor eliminați, Musty Camara, li s-a părut nedreaptă eliminarea Mariei, deoarece era o concurentă bună.

„Cel mai nedrept si trist moment. Una din cele mai bune si mai constante fete( locul 2 la fete, locul 4 in clasamentul general), paraseste competitia. Razboinicii pierd un pilon de baza al echipei care nu a lipsit in niciun joc de la inceputul competitiei si pana acum. Nu mai zice nimeni nimic acum de partea sportiva?” , a spus Musty pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: