Redactia.ro
Home » Monden » Starlin, despre conflictele cu Jador de la Survivor România: ”I-am simțit foarte mult lipsa când a ieșit”

Starlin, despre conflictele cu Jador de la Survivor România: ”I-am simțit foarte mult lipsa când a ieșit”

Starlin de la Survivor Romania

Starlin a oferit primele declarații despre conflictele pe care le-a avut cu Jador la Survivor România, după ce a fost și el eliminat din competiție. Starlin a explicat că reacțiile sale nervoase erau din cauza adrenalinei și a lipsei hranei.

Starlin, despre conflictele cu Jador de la Survivor România: ”I-am simțit foarte mult lipsa când a ieșit”

Starlin a declarat pentru emisiunea Teo Show, direct din Republica Dominicană, că are un respect ”extrem de mare” pentru Jador. În ceea ce privește altercațiile dintre ei, pe parcursul competiției Survivor România, ”războinicul” pune totul pe seama stărilor de foame și adrenalinei de la fața locului.

”Când eram la competiție, eram total rivali. Am un respect extrem de mare pentru Jador și pentru toți concurenții din competiție. Noi acolo ne confruntăm cu foamea (…) Eram nervos, era pur și simplu momentul. I-am simțit foarte mult lipsa când a ieșit. Se simțea adrenalină când Jador era pe bancă”, a explicat Starlin pentru Teo Show, oferind o declarație din Republica Dominicană.

Starlin: ”Nu m-am gândit niciodată că voi părăsi locul atât de repede”

Tot în cadrul emisiunii Teo Show, Starlin a precizat că nu se aștepta să plece atât de rapid de la Survivor România, mai ales că a fost constant în aducerea de puncte.

”Nu m-am gândit niciodată că voi părăsi locul atât de repede. Am stat din prima zi. Eram unul dintre cel mai constant”, a mai spus ”războinicul”.

Starlin a fost eliminat duminică seara, de la Survivor România, după patru luni de stat în celebra competiție. După ce Albert a ieșit pe primul loc drept favoritul publicului, acesta l-a nominalizat pe Starlin pentru a pleca acasă. Marius a ieșit pe locul al doilea și l-a nominalizat pe Andrei. Propus pentru eliminare mai era și Sorin. Dar, spre deosebire de Sorin și Andrei, Starlin a avut cele mai puține voturi. Ultimul meci al ”Războinicilor” a fost unul memorabil pentru Starlin. Ei au câștigat duminică seară recompensa traseului: excursia prin Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. Pentru Starlin, acest lucru a fost un vis împliniy, deoarece a fost orașul în care a copilărit. Starlin a fost foarte fericit să-și revadă o prietenă din copilărie.

„Survivor România pentru mine înseamnă multe lucruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi.

Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. Mi-am dorit de la început să am meciuri care să mă ducă în Santo Domingo, spuneam mereu să nu vin aici și să nu văd pe cineva pe care îl cunosc.

Să demonstrez oamenilor de acasă și mai ales fetiței mele că orice e posibil în viață. Aici am câștigat un frate, Sorin, un băiat cu care cu am multe în comun. Am câștigat la fel doi frați luptători, Marius și Andrei, și o prietenă nebună, pe Sindy”, a declarat Starlin imediat după eliminare.

După eliminare, Starlin s-a ales cu multe comentarii negative din partea publicului, deoarece nu și-a luat rămas bune de la Maria și Albet

„Urât gest”, „Rușineeee, Starlin, rușinee”, „Lipsa de educație și-a spus cuvântul!”, „Rușine, Starlin. Te credeai bărbat adevărat, ai dovedit contrariul… bine că ai ieșit. Ia-l și pe Sorin că ne-am săturat de amândoi”, „Starlin, nu ai cei șapte ani de acasă! Felicitări!”, Faptul că a sărit peste Maria și Albert arată caracterul de gunoi și că merită să plece.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: