Redactia.ro
Home » Știri » Vero Căliman și-a găsit un nou loc de muncă după ce a părăsit Gașca Zurli. Cu ce se ocupă în prezent actrița

Vero Căliman și-a găsit un nou loc de muncă după ce a părăsit Gașca Zurli. Cu ce se ocupă în prezent actrița

Vero Căliman a fost o prezență apreciată și iubită în Gașca Zurli, bucurându-se de un mare succes în timpul colaborării sale. Recent, aceasta a surprins pe mulți după ce și-a dat demisia din echipa condusă de Mirela Retegan. Fetița Zurli nu a stat mult timp fără un loc de muncă și și-a găsit rapid o nouă oportunitate profesională.

Mulți au fost uimiți de decizia sa

Vero Căliman și-a găsit un nou loc de muncă după ce a părăsit Gașca Zurli. Actrița a fost numită Director Artistic Programe pentru Copii la Școala de Teatru Qfeel, conform unui anunț făcut de reprezentanții instituției. După o experiență de 10 ani în echipa Mirelei Retegan, Fetița Zurli și-a orientat cariera către un alt domeniu.

„Cunoscută pentru contribuția sa remarcabilă în Gașca Zurli, Vero Căliman vine la Școala de Teatru Qfeel cu o bogată experiență în lucrul cu copiii și în crearea unui mediu în care învățarea este un proces distractiv și captivant. Cu o experiență vastă pe scenă și alături de copii de toate vârstele, actrița Vero Căliman aduce o nouă perspectivă în rolul de Director Artistic Programe pentru Copii”, este anunțul făcut de reprezentanții de la Școala de Teatru Qfeel, pe rețelele de socializare.

Reprezentanții Școlii de Teatru Qfeel au făcut public anunțul despre noua colaborare, evidențiind contribuția remarcabilă a Vero Căliman în Gașca Zurli și experiența sa vastă în lucrul cu copiii. Aceasta este recunoscută pentru abilitatea sa de a crea un mediu plin de distracție și captivant pentru învățare, având o experiență bogată pe scenă și în interacțiunea cu copiii de diferite vârste.

Vero Căliman i-a surprins pe toți după ce și-a dat demisia din echipa Mirelei Retegan

După plecarea din Gașca Zurli, Vero Căliman a transmis un mesaj emoționant despre etapa sa în echipa condusă de Mirela Retegan. Aceasta a vorbit despre parcursul său în cadrul Gașcăi Zurli și a mulțumit părinților pentru încrederea acordată și pentru permisiunea de a juca alături de copiii lor.

Actrița a subliniat că relația sa cu cei mici este de neprețuit și că va continua să își hrănească această legătură specială prin proiectele viitoare în care se va implica.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în piuneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere.

Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei.

Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, se arată în mesajul postat de actriță, pe internet.

Decizia lui Vero Căliman de a se îndrepta către o nouă etapă în cariera sa profesională a fost primită cu interes și sprijin din partea fanilor și colegilor săi, care îi urmează cu atenție parcursul și evoluția în noul său rol de Director Artistic Programe pentru Copii la Școala de Teatru Qfeel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: