Redactia.ro
Home » Monden » Veronica Lario este datoare cu 60 de milioane de euro față de Berlusconi

Veronica Lario este datoare cu 60 de milioane de euro față de Berlusconi

Veronica Lario este datoare cu 60 de milioane de euro față de fostul său soț, Silvio Berlusconi.

Silvio Berlusconi a câștigat definitiv procesul împotriva celei de-a doua fostei sale soții. În 2010 cei doi au decis să divorțeze. Atunci, Curtea de Casație a hotărât ca Silvio Berlusconi să plătească o indemnizație de întreţinere după divorț pentru fosta soție. Astfel, fostul premier a achitat în fiecare lună suma de 1,4 milioane de euro.

Tribunalul Suprem consideră că Berlusconi şi-a îndeplinit obligaţiile economice faţă de fosta soţie, pe când erau căsătoriţi. În plus, magistraţii au considerat că Lario nu a contribuit în niciun fel la averea fostului ei soţ. Aşa că cele 60 de milioane de euro pe care le-a primit trebuie înapoiate lui Berlusconi.

Cum s-a ajuns la despărțire

În anul 2009 au apărut primele discuții aprinse între cei doi parteneri, care pe vremea aceea formau un cuplu. Berlusconi fusese surprins la petrecerea unei tinere în vârstă de 18 ani. Fotografiile au fost publicate imediat în presă, iar Veronica i-a ceurt divorțul fostului premier.

Citește și: Diana Dumitrescu, criticată pentru kilogramele în plus pe timpul sarcinii. „Sigur ai doar unul acolo?”

Silvio Berlusconi și Veronica Lario s-au iubit timp de 30 de ani, dintre care 19 ani au fost căsătoriți. Au împreună trei copii: Barbara (1984), Eleonora (1986) şi Luigi (1988). Din prima căsnicie, Berlusconi mai are o fiică şi un fiu: Marina (1966) şi Pier Silvio (1969).

Divorț cu scandal și multe întrevederi

Inițial, tribunalul hotărâse ca Berlusconi să plătească o pensie alimentară de 3 milioane de euro pe lună. Decizia a fost contestată de fostul ministru.
4 ani mai târziu, Tribunalul din Monza a scăzut suma şi a decis că Berlusconi trebuia să plătească 1,4 milioane de euro pe lună fostei lui soţii.
Suma a fost considerată exagerată de avocații lui Berlusconi, iar în noiembrie 2017 magistrații au decis să o anuleze. La acea dată, Curtea de Apel din Milano a stabilit că Lario (pe numele real Miriam Raffaella Bartolini) trebuie să înapoieze 45 de milioane de euro primiţi până la data respectivă ca pensie alimentară, după ce avocaţii lui Berlusconi au demonstrat că fosta actriţă deţinea lichidităţi, bijuterii şi proprietăţi în valoare de peste 16 milioane de euro. În plus, cei trei copii ai lor erau majori şi se puteau întreţine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: