Redactia.ro
Home » Monden » Veronicăi și lui Viorel Stegaru nu le mai place lumina reflectoarelor. Soții Stegaru au devenit agresivi cu fanii din Bârlad

Veronicăi și lui Viorel Stegaru nu le mai place lumina reflectoarelor. Soții Stegaru au devenit agresivi cu fanii din Bârlad

Veronicăi și lui Viorel Stegaru nu le mai place lumina reflectoarelor. Soții Stegaru au devenit agresivi cu fanii din Bârlad

Veronicăi și lui Viorel Stegaru nu le mai place lumina reflectoarelor. Fostele ”vedete” de la Acces Direct au sărit la bătaie în plină stradă atunci când fanii i-au zărit și au început să îi filmeze.

Veronicăi și lui Viorel Stegaru nu le mai place lumina reflectoarelor. Soții Stegaru au devenit agresivi cu fanii din Bârlad

Veronica și Viorel Stegaru au făcut furori cu povestea lor prezentată la ”Acces Direct”, iar acum se pare că au lăsat manierele deoparte, devenind agresivi în plină zi, chiar în drum spre casă. După ce s-au bucurat de faimă și de lumina reflectoarelor, acum aceste lucruri nu îi mai încântă absolut deloc.

Viorel și Vulpița s-au reîntors acasă, în Bârlad, așteptând ca din clipă în clipă familia lor să se mărească, lucru pentru care au început deja să se pregătească cu tot ce le este necesar. Astfel că, în drumul lor spre casă, întorcându-se de la cumpărături cu plasele pline, soții Stegaru au fost surprinși recent de un fan înfocat care și-a dorit să imortalizeze momentul, însă a avut parte de o surpriză deloc plăcută.

Deși i-a filmat la fiecare pas de când a dat nas în nas cu ei, bărbatul nu a reușit să facă și o fotografie cu cei doi viitori părinți așa cum își dorea. Și asta pentru că, imediat ce au văzut că sunt filmați, Vulpița și soțul ei ba și-au acoperit fețele cu mâinile, ba s-au apucat să vorbească la telefon, ba chiar au sărit chiar și la bătaie. Sătui de faptul că sunt strigați și filmați de ceva vreme, inițial Viorel a fost cel care s-a luat de fanul lor, urmând că și viitoarea mămică, care deja s-a și gândit la numele celui de-al doilea copil, să facă un pas amenințător spre cel care-și dorea o fotografie cu ei.

Din ce trăiesc Vulpița și Viorel Stegaru acum

Vulpița și Viorel Stegaru au ajuns în centrul atenției după ce și-au făcut cunoscută povestea de dragoste la TV. Într-o primă fază, cei mai mulți telespectatori au fost impresionați de cei doi soți de la Blăgești, însă nu pentru foarte mult timp. Au început să stârnească amuzamentul oamenilor, după ce au încercat să devină chiar și artiști. Însă lumea i-a uitat încetul cu încetul, odată ce au dispărut din lumina reflectoarelor.

Și odată cu faima, au dispărut și oportunitățile de a se învârti în lumea bună. S-au terminat și banii, o astă problemă a celor doi soți din Blăgești. Mai mult, familia lor s-a mărit cu un membru, cel de-al doilea copil al cuplului, iar veniturile sau făcut din ce în ce mai mici.

Așa se face că după ce au lăsat în urmă lumea bună din Capitală, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru s-au întors la viața de dinainte. Viorel ar fi lucrat la o firmă de Curățenie din Capitală, iar salariul lui era de doar 2.500 de lei. Dar proaspătul tătic nu a părut mulțumit de câștiguri și își căuta un job mai „serios”

„Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a mărturisit soțul Vulpiței, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: