Redactia.ro
Home » Sport » Veselie mare la Astra! Antrenorul își cunoaște jucătorii la iarbă verde!

Veselie mare la Astra! Antrenorul își cunoaște jucătorii la iarbă verde!

Veselie mare la Astra

Veselie mare la Astra. Bogdan Andone l-a înlocuit de mai bine de o săptămână pe Dan Alexa, iar acum încearcă să-și cunoască cât mai bine jucătorii.

Noul antrenor a găsit metoda perfectă pentru a se apropia de jucătorii săi. I-a scos pe băieți la un pahar de vin și un grătar. Tehnicianul de 44 de ani spune că aceste „petreceri” se vor repeta. Condiția. Rezultatele să fie bune. Antrenorul își dorește ca în cel mai scurt timp să formeze un grup cât mai unit. Nu este pentru prima dată când jucătorii petrec în acest fel. Tamaș și Budescu s-au mai distrat astfel și în alte cantonamente.

„Dacă astea sunt plăcerile lui. Când timpul și rezultatele îți permit, nu e nicio problemă. Un pahar de vin sau un grătar sunt binevenite. Atmosfera va fi mai bună, unitatea dintre băieți va fi mai bună. Sunt importante aceste lucruri. E bine uneori să stai la un pahar de vin cu băieții, pentru că altfel vorbesc și ei, spun și alte lucruri. Aici sunt niște băieți care mă cunosc foarte bine”, a spus Bogdan Andone la conferința de presă.

Bogdan Andone l-a înlocuit pe Dan Alexa

În urmă cu câteva zile, lui Dan Alexa i s-a reziliat unilateral contractul pe care îl avea cu Astra Giurgiu. Patronul giurgiuvenilor se pare că a fost nemulțumit pentru că echipa nu a câștigat toate meciurile din campionat, deși le-a învins pe CFR Cluj, FCSB și Dinamo. Contractul semnat de Alexa era valabil pe o perioadă de doi ani. Înainte de a veni la Astra, tehnicianul a pregătit-o pe Dunărea Călărași, pe care nu a reușit însă să o mențină în prima ligă. Bogdan Andone era liber de contract. A antrenat-o pe FCSB la începutut sezonului, apoi din cauza neînțelegerilor cu Gigi Becali și-a dat demisia.

„A fost o experiență bună. Sunt convins că acest lucru mă va ajuta pentru cariera mea viitoare”, a mai declarat Andone, astăzi la conferința de presă.

În acest moment Astra Giurgiu a adunat 16 puncte după 12 etape și este pe locul 7 în clasamentul Ligii 1.

Citește și: Gigi Becali se pune pe treabă! Cât vrea să investească în jucători

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: