Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali se pune pe treabă! Cât vrea să investească în jucători

Gigi Becali se pune pe treabă! Cât vrea să investească în jucători

Gigi Becali

Gigi Becali se pune pe treabă. Latifundiarul face orice pentru ca echipa sa să câștige titlul. Așa că a pregătit banii pentru jucătorii pe care îi dorește din iarnă.

Au trecut 5 ani de când FCSB a câștigat titlul în Liga 1. Omul de afaceri încearcă orice este posibil pentru ca echipa să realizeze din nou această performanță. Așa că, Gigi Becali se pune pe treabă. FCSB este în acest moment la 9 puncte în spatele celor două echipe care sunt pe prima poziție. CFR și FC Viitorul. Becali și-a făcut toate calculele și este gata să-i aducă lui Bogdan Argeș Vintilă jucători. În acest moment îi dorește pe Dumitru Cardoso şi pe Boubacar Fofana de la Gaz Metan și este dispus să înceapă negocierile cu medieșenii. Darius Olaru va reveni și el la echipă, după ce a fost împrumutat în acest sezon.

Becali îl vrea cu orice preț pe Tudor Băluţă

Tudor Băluţă a mai fost dorit de FCSB, dar a ales Brighton. Internaționalul nu dorește să revină în Liga 1, deși în Anglia nu prea joacă. Până acum a jucat doar într-un singur meci. Omul de afaceri este dispus să plătească 3 milioane de dolari pentru mijlocașul de 20 de ani.

”Îmi place foarte mult de Băluță, cel mai mult îmi place de el. Am vrut să-l iau. Hagi l-a dat cu două milioane, eu am zis că le dau trei, dar nu a vrut să vină. Nu a vrut el, băiatul, a zis că nu vine în România. Băluță e stâncă, e piatră, nu poate nimeni să treacă de el”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

În acest moent cota de piața a jucatorului este de 4,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Citește și: Gheorghe Hagi, după România-Norvegia: “România are viitor”

Loading...