Redactia.ro
Home » Știri » Veste bună pentru românii care beneficiază de vouchere sociale, în prag de sărbători. Când le vor intra banii pe card

Veste bună pentru românii care beneficiază de vouchere sociale, în prag de sărbători. Când le vor intra banii pe card

vouchere sociale

Veste bună pentru românii care beneficiază de carduri cu vouchere sociale! Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, aceștia primesc un cadou. Este vorba despre cea de-a patra transă care va fi livrată în luna decembrie. Partea bună în acest lucru este că guvernanții vor cere ca aceşti bani să ajungă la oameni mai repede faţă de termenul preconizat.

Veste bună pentru românii care beneficiază de vouchere sociale

Românii, care beneficiază de vouchere sociale, trebuie să știe că tichetele sociale din tranșa a IV-a vor ajunge la beneficiari între 19 și 23 decembrie. Această măsură va continua și anul viitor, cel puțin în primele șase luni din an. Măsura ar urma să continue și anul viitor, cel puțin în primele 6 luni, susțin guvernanții. În acest moment, se dau 250 de lei, pe carduri speciale, la fiecare două luni, persoanelor cu venituri reduse. Marcel Boloș a declarat la TVR că: „În perioada 19 decembrie până în 22-23 decembrie onorăm și tranșa a IV-a ca să fie pe masă de sărbători pentru beneficiarii programului.”.

Premierul și ministrul Fondurilor Europene sunt de părere că acest program social trebuie să fie prelungit cel puțin până la vară, dar cu bani europeni: „Pentru anul viitor: acum se lucrează la buget așa cum a anunțat domnul prim-ministru, susține ca să fie acordate și în primul semestru aceste vouchere din bugetul fondurilor europene și din bugetul național. Cred că o decizie finală o vom avea în momentul în care apare proiectul de buget și se va decide la nivel de coaliție.”

Cine sunt românii care primesc vouchere sociale

Peste 2,5 milioane de români primesc tichete sociale. Aceștia sunt pensionarii și persoanele cu dizabilități cu venituri mai mici sau egale cu 1.500 de lei, familiile mono-parentale și familiile cu cel puțin 2 copii în întreținere care au venituri mai mici sau egale cu 6.00 lei și persoanele fără adăpost. Ministrul Fondurilor Europene a transmis că, în luna decembrie, banii vor intra mai repede. Această procedură va fi grăbită pentru ca românii să se poată bucura înainte de sărbători.

O veste bună pe care vreau să o anunț este că vom urgenta procesul pentru încărcarea tranșei IV de 250 de lei pe carduri, pentru a ajunge la beneficiari înainte de sărbătorile de iarnă”, a transmis ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: