Redactia.ro
Home » Sport » Veste bună pentru Sebastian Colțescu! Cine îi va fi avocat în proces

Veste bună pentru Sebastian Colțescu! Cine îi va fi avocat în proces

Veste bună pentru Sebastian Colțescu! Cine îi va fi avot în proces

Veste bună pentru Sebastian Colțescu! Un avocat celebru a decis să-l apare pe arbitru după ce va fi anchetat disciplinar de UEFA. 

Veste bună pentru Sebastian Colțescu

Sebastian Colțescu, în vârstă de 43 de ani, a fost acuzat de rasism după ce l-a numit ”ăla negru” pe Pierre Webo, iar UEFA analizează acum întregul incident și urmează să stabilească ce pedeapsă va primi arbitrul din Craiova.

Sebastian Colțescu urmează să fie apărat de un avocat originar din Valencia, Josep Vandellos. Acesta îi va apăra interesele lui Colțescu atât la UEFA, cât și în cazul în care procesul va continua la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, de la Lausanne, fiind o veste bună pentru Sebastian Colțescu.

Potrivit publicației sport.es, Vandellos are experiență vastă în cazurile din lumea sportului, iar în anul 2010 l-a apărat pe ibericul Lopez Caro, aflat într-un litigiu financiar cu clubul românesc FC Vaslui, patronat de Adrian Porumboiu.

Josep Vandellos a declarat de ce l-a sunat pe Colțescu pentru a se oferi să-l apere: ”Datoria mea va fi să le explic și să-i conving pe cei care vor judeca, și am credința că o voi face, care a fost contextul evenimentelor de la Paris”.

Ce declarații a făcut Josep Vandellos despre proces

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Vandellos a declarat că el este cel care l-a sunat pe arbitrul român și a explicat care este statusul acestei spețe în care este implicat Sebastian Colțescu.

”Procedura e abia la început. UEFA a numit un inspector, care face o cercetare, iar pe baza raportului pe care îl va pune pe masa forului de la Nyon se va decide dacă se va începe sau nu o procedură disciplinară”, spune Vandellos.

De asemenea, Josep Vandellos consideră că este un caz important care merită tot efortul. Mai mult, el consideră că arbitrul român este nevinovat, fiind o veste bună pentru Sebastian Colțescu. Însă, nu a dezvăluit și motivul pentru care crede acest lucru.

”Cred că e un caz care merită tot efortul. E un caz important, cu un impact foarte mare și mai cred ceva, evident, că arbitrul Colțescu nu este vinovat. Vă imaginați că nu vă pot dezvălui anumite lucruri din cele care vor face parte din apărarea noastră, dacă va fi nevoie să avem o apărare, fiindcă vă repet, încă nu există deschisă o procedură disciplinară. Putem să speculăm și să zicem că va exista sau că nu va fi, dar la acest moment nu există”, a mai spus Josep Vandellos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: