Redactia.ro
Home » Sport » Veste cumplită pentru Ronaldo. Mama sa a suferit un atac cerebral

Veste cumplită pentru Ronaldo. Mama sa a suferit un atac cerebral

ronaldo

Momente tensionate pentru fotbalistul Cristiano Ronaldo. Mama sa, Dolores Aveiro (65 de ani), a suferit un atac cerebral marți dimineață. Femeia a fost transportată la spitalul Mendonça din Funchal, Portugalia, unde i s-au făcut mai multe investigații medicale.

La două zile după ce s-a bucurat pe Bernabeu alături de foştii săi colegi de la Real Madrid pentru victoria din Clasicul cu Barcelona, fotbalistuld e 35 de ani trece printr-o dramă. Mama lui a fost transportată de urgență la spital. „Iubita mamă a lui Cristiano Ronaldo, Dolores, dusă de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular la 5 dimineața, potrivit informațiilor”, scriu jurnaliști The Sun, citați de Digi Sport.

Din fericire, mama lui Ronaldo este conștientă și stabilă, aceasta urmând să facă mai multe teste în următoarele ore pentru a afla mai multe amănunte despre starea sa de sănătate. Potrivit presei locale, Dolores Aveiro a făcut un accident vascular cerebral ischemic.

Dolores a fost aproape de Ronaldo în toate etapele carierei lui, de multe ori fiind surprinsă pe teren, bucurându-se de realizările fiului său alături de acesta. În plus, de fiecare dată când Ronaldo a intrat în probleme, Dolores a ținut să îi țină partea, clar și răspicat. Anul trecut, când Ronaldo a fost acuzat de viol, Dolores a ieșit public și a declarat că „am încredere în fiul meu când vine vorba de ceea ce s-a întâmplat”.

Dolores Aveiro s-a luptat cu cancerul

Mama lui Cristiano Ronaldo a dezvăluit, la începutul anului trecut, că luptă pentru viața sa după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer, boală pe care a învins-o și în 2007. „Am fost operată la celălalt sân în Madrid, am făcut radioterapie și acum mă lupt pentru viața mea”, a spus atunci Dolores Aveiro, potrivit Dailymail.

În 2009, pe când evolua pentru Manchester United, Cristiano a donat suma de 100.000 de lire sterline pentru construirea unui nou centru de tratare al cancerului la spitalul unde mama lui era tratată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: