Redactia.ro
Home » Știri » Veste de ultim moment despre „studenta criminală”. Decizia neașteptată a judecătorilor. Ce se va întâmpla cu Carmen Șatran 

Veste de ultim moment despre „studenta criminală”. Decizia neașteptată a judecătorilor. Ce se va întâmpla cu Carmen Șatran 

Carmen Șatran, tânăra care a ucis și tranșat un bărbat într-un cămin al Facultății de Medicină din Timișoara, a fost eliberată din închisoare.

Carmen Șatran a fost eliberată condiționat din închisoare

Judecătorii au decis să o elibereze condiționat pe Carmen Șatran, aflată după gratii din anul 2009. Ea a fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare după ce, împreună cu prietenul ei, a ucis și tranșat un bărbat într-o cameră a unui cămin al Facultății de Medicină din Timișoara.

„Admite propunerea formulată de comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi, în consecinţă:

1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, condamnată la pedeapsa de 19 ani 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei.

2. Atrage atenţia condamnatei că, în cazul în care va comite o nouă infracţiune, se poate dispune revocarea liberării condiţionate.

3. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

4. Stabileşte suma de 313 lei reprezentînd onorar pentru avocatul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, domnului avocat Şinca Radu-Teodor. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea sentinţei la dispoziţia intimatei şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 01.08.2022”, au decis magistrații.

Carmen Șatran s-a căsătorit și a născut după gratii

Magistrații au considerat că femeia a făcut destulă pușcărie, așa că au dispus ca aceasta să fie eliberată condiţionat. Totuşi, pe 3 august, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla a depus contestaţie, care urmează se judece.

Studenta criminală a cerut eliberarea spunând că „regretă foarte mult fapta săvârşită şi îi pare foarte rău de toată suferinţa provocată”. Carmen Șatran a mai spus că „nu a fost educată în spiritul acesta, dimpotrivă a avut parte de o educaţie cu principii integre pe care trebuie să le respecte şi să aprecieze valorile societăţii”.

Carmen a rămas gravidă după gratii cu un traficant de droguri și a născut în mai 2012, însă copilul a murit la naştere, din cauza unor malformaţii. Potrivit medicilor, fetiţa s-a născut fără mâini, abia respira şi avea malformaţii la creier. Cu doar o lună înainte de a naşte, studenta criminală s-a căsătorit, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudius Şatran, tatăl copilului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: