Redactia.ro
Home » Știri » Veste de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. A fugit din spitalul din clinca de psihiatrie în care era internat

Veste de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. A fugit din spitalul din clinca de psihiatrie în care era internat

mario iorgulescu

Cazul lui Mario Iorgulescu devine din ce în ce mai complicat de la o zi la alta. Avocații lui Mario Iorgulescu au făcut un anunț neașteptat. Fiul lui Gino Iorgulescu a fugit din clinica de psihiatrie în care era internat. El a fost reținut de polițiști și internat într-un alt spital, conform dezvăluirilor făcute de către avocații lui Gino Iorgulescu.

Mario Iorgulescu a fugit din spitalul în care era internat

Astăzi trebuia să aibă loc primul termen de judecată la Curtea de Apel București în dosarul lui Mario Iorgulescu. Acesta fusese condamnat în primă instanță la o pedeapsă de 15 ani și opt luni de închisoare cu executare pentru infracțiunile de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și a drogurilor (cocaină), în urma accidentului auto pe care l-a provocat în 2019, soldat cu moartea unui bărbat. La audierea din instanță, doi avocați care îl reprezintă pe Gino Iorgulescu, tatăl și tutorele lui Mario, au fost prezenți.

Avocații care îl reprezintă pe Gino Iorgulescu au cerut instanței ca procesul să se desfășoare cu ușile închise, fără prezența presei, și au solicitat amânarea dezbaterilor, pentru a permite lui Gino Iorgulescu să fie prezent în sala de judecată.

Unul dintre avocații săi a dezvăluit că în data de 5 mai, Mario Iorgulescu a părăsit clinica în care era internat fără permisiunea medicilor italieni, însă a fost capturat cu ajutorul carabinierilor și readus cu forța la o altă clinică, unde a fost internat la terapie intensivă. Ca urmare a acestor evenimente, procesul a fost amânat până pe 26 iunie.

Mario Iorgulescu a produs un accident mortal în anul 2019

În seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a participat la o petrecere organizată de familia unei prietene în satul Gulia, comuna Tărtășești, unde a consumat alcool. Mai târziu, a aflat că fosta sa iubită se află într-un club din Parcul Herăstrău și se ceartă cu aceasta la telefon. Cu toate acestea, el a promis gazdei că se va calma și nu va urca la volanul mașinii.

În jurul orei 2:50 dimineața, Mario Iorgulescu, aflat sub influența alcoolului și a cocainei, cu o alcoolemie de 1,96 g/l, s-a urcat în mașina sa Aston Martin DBS și a plecat spre Capitală prin Chitila. Camerele video de pe traseu au înregistrat viteze cuprinse între 140 km/h și 164 km/h, iar la intersecția dintre Șoseaua Chitilei și strada Teodor Neagoe, a trecut pe culoarea roșie a semaforului cu o viteză de 145 km/h și apoi a accelerat până la 162 km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I. Mai târziu, a urcat cu mașina pe un scuar și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală la o viteză de 143 km/h cu un autoturism condus de un bărbat, care în urma impactului a murit pe loc.

Un martor al accidentului a relatat în instanță scene oribile de la locul coliziunii, iar șoferul din cealaltă mașină a fost găsit aruncat pe jos. La câteva zile după accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de către familie în Italia cu un avion privat și internat într-o clinică de psihiatrie.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: