Redactia.ro
Home » Monden » Veste tristă pentru fanii Anei Morodan. Contesa Digitală a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit

Veste tristă pentru fanii Anei Morodan. Contesa Digitală a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit

Ana Morodan își dorește să adopte un copil.

Ana Morodan, supranumită și „Contesa Digitală” trăiește o mare dramă de ani de zile. Abia acum s-a aflat de ce afecțiune suferă. Vedeta a povestit amănunte despre durerile crunte prin care trece. Ce a pățit.

De ce boală suferă Ana Morodan

Ana Morodan și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala cu care se confruntă de ani buni. Vedeta a povestit că este vorba despre o afecțiune la rinichi. Contesa Digitală a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor de-alungul timpului deoarece durerile sunt insuportabile. Pietrele de la rinichi au făcut-o să meargă la medici din Elveția în speranța că va reuși să scape de dureri. Ea a mai mărturisit că mulți medici i-au confirmat că durerile pe care le simte sunt cu mult mai intense decât cele ale unei femei care dă naștere unui copil.

Am un corp care creează foarte multă aciditate, motiv pentru care se creează pietre la rinichi. Când pornesc pe canal, medicii mi-au spus că e ca și cum ai naște, depinde cât de mare e piatra. Așa se spune că durerea de rinichi e mai mare decât durerea unei nașteri. Eu nu știu cum e, știu doar că doare ca naiba.

Am descoperit chestia asta în urmă cu 9, 10 ani, într-o noapte când m-am ridicat să merg la toaletă și lângă toaletă am căzut. Am simțit că nu mai am aer, că mor. Am ajuns la spital urlând în asemenea hal încât un domn cu degetul tăiat m-a lăsat să intru înaintea lui. După 10 ani știu care sunt fazele pe care trebuie să le trec ca să nu mai am durerile alea crunte. (…) Eu m-am născut cu un rinichi lent cumva. Nu performează ca celălalt. (…) Am fost la toate clinicile, în Elveția, mi-am făcut toate analizele. Eram în stare să mănânc și furnici de durere.„, a mărturisit Ana Morodan în cadrul unui interviu.

Ce sunt pietrele la rinichi

Pietrele la rinichi (numite și calculi renali, nefrolitiaza sau urolitiaza) sunt depozite dure din minerale și săruri care se formează în interiorul rinichilor. Dieta, excesul de greutate corporală, unele afecțiuni medicale și anumite suplimente și medicamente sunt printre numeroasele cauze ale pietrelor la rinichi. Pietrele la rinichi pot afecta orice parte a tractului urinar de la rinichi până la vezica urinară. Adesea, pietrele se formează atunci când urina devine concentrată, permițând mineralelor să cristalizeze și să se lipească, potrivit mayoclinic.org.

De regulă, o piatră la rinichi nu va provoca simptome până când nu se deplasează în rinichi sau nu trece în uretere – tuburile care leagă rinichii și vezica urinară. Dacă se depune în uretere, poate bloca fluxul de urină și poate determina umflarea rinichilor și ureterul spasm, care poate fi foarte dureros.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: