Redactia.ro
Home » Monden » Veste tristă pentru fanii lui Jador. Artistul se retrage din lumea muzicală: «Sunt nevoit să…»

Veste tristă pentru fanii lui Jador. Artistul se retrage din lumea muzicală: «Sunt nevoit să…»

jador

Jador este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În ultima perioadă, el s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a fost părăsit și de către cea pe care o considera iubirea vieții sale. Anul 2023 a fost, până acum, unul complicat pentru el, iar artistul a luat o decizie radicală, care nu va fi deloc pe placul fanilor.

Jador a luat o decizie radicală. Artistul se retrage din muzică la finalul anului

Pe paginile lui personale de pe rețelele de socializare, Jador a postat un videoclip în care a comunicat tuturor fanilor săi că va pune capăt carierei sale muzicale. El va continua să își ducă la bun sfârșit concertele și angajamentele programate până la sfârșitul acestui an, după care va renunța la muzică. Artistul nu a dorit să ofere informații suplimentare despre motivul pentru care a decis să renunțe la lumea muzicală.

„Salutare oameni care mă iubesc! Am să vă anunț ceva foarte important… de pe 1 ianuarie 2024 nu voi mai putea onora evenimente, nu voi mai putea merge la evenimente. Poate o să vă las niște muzică, pentru că sunt nevoit să plec din țară. Vreau să vă zic că până de Revelion voi mai putea cânta, în rest eu nu o să mai cânt, așa că cei care vreți să vin la evenimentele voastre până în decembrie sunt disponibil, până la sfârșitul lui decembrie. Vă iubesc! O să aflați tot pe parcurs. Doamne ajută!”, a spus artistul pe platforma TikTok.

În ce a investit Jador banii

Înainte de a se bucura de notorietate datorită participării sale la „Puterea dragostei”, de la Kanal D, și ulterior la „Survivor” în 2021, Jador își avea adăpostul într-o garsonieră simplă din București.

După ce s-a consacrat în industria muzicală și valoarea sa ca artist a cunoscut o ascensiune remarcabilă, Jador a decis să investească într-un apartament luxos, situat într-un complex rezidențial de top. Apropiații afirmă că valoarea acestuia se ridică la 500.000 de euro. Nu a ezitat să își arate noua achiziție pe rețelele sociale, dezvăluind interiorul penthouse-ului cu două băi, o bucătărie, o cameră de zi, un dressing și două dormitoare, locuință pe care o împarte acum cu sora sa.

Jador a avut o copilărie dificilă

Jador, pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, este un manelist de 28 de ani care a participat și la emisiuni TV. Printre aparițiile pe care le-a punctat pe micile ecrane se numără Puterea Dragostei, Survivor, Poftiți pe la noi și România are roast. Tânărul de 28 de ani a putut fi văzut atât în priducțiile marca Kanal D, cât și la cele create de către Antena 1.

Jador a crescut într-o familie modestă din Bacău, iar copilăria sa nu a fost tocmai ușoară. Chiar dacă a avut neajunsuri, a reușit să fie un elev silitor și să-și depășească imediat condiția.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: