Redactia.ro
Home » Monden » Vestea dată de Ioana Ginghină la un an de la divorțul de Papadopol: „Te iubesc”

Vestea dată de Ioana Ginghină la un an de la divorțul de Papadopol: „Te iubesc”

Radiază de fericire și a dorit să arate lumii întregi cât îi este de bine. Deși reticentă în ceea ce privește viața personală, mai ales după divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana și-a făcut curaj să spună câteva detalii intime despre noua ei cucerire.

Ioana Ginghină este un alt exemplu clar că există viață și după divorț, ba chiar una mai bună, daca stăm să analizam postările actriței din ultima vreme. De curând, Ioana a aniversat un an de relație, motiv pentru care și-a împărtășit bucuria pe rețelele de socializare. “Mă uit în spate la ultimul an din viața mea și realizez cât de norocoasă sunt. Da, știu, este incredibil. Dar sunt personajul principal în incredibila poveste a vieții mele, așa că abia aștept să mă bucur de noua mea aventură, care azi a prins puțînă scoarță. Bucurați-vă de fiecare moment al viețîi voastre”, a declarat fericită Ioana, pe Instagram.

A sărbătorit cu tort și șampanie. Cine este iubitul Ioanei Ginghina

Cristi Pitulice este cel care o face fericită pe Ioana Ginghină, cel puțin în ultimul an. Tânărul se ocupă cu afaceri în domeniul turismului, astfel că acesta este un cunoscut influencer în acest sector. La fel ca și iubita sa Ioana, Cristi a bifat și el o dezamăgire în dragoste, chiar înainte de a avea o relație cu actrița. Potrivit Viva.ro, acesta ar fi fost logodit și urma să se căsătorească, însă planurile au fost date peste cap in ultimul moment, cei doi fiind nevoiți să aleagă alte drumuri în viață.

Însă, când o ușă ți se închide, o alta se deschide și este valabil și în dragoste. Ioana și Cristi au sărbătorit cu șampanie și tort un an de relație. Actrița s-a bucurat de buchetul imens de flori pe care l-a primit cu această ocazie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: