Redactia.ro
Home » Știri » Vestea mare dată de iubita lui Speak fanilor: „Sunt oficial…”

Vestea mare dată de iubita lui Speak fanilor: „Sunt oficial…”

Ștefania, una dintre cele mai sexy și apreciate artiste de la noi din țară a dat vestea fanilor pe contul său de Instagram. Vedeta este în culmea fericirii încă de când a aflat vestea.

 

Ce veste le-a dat Ștefania fanilor

Iubita lui Speak a luat permisul. Frumoasa vedetă a dat examenul de dimineață și și-a anunțat imediat fanii. Vedeta a dat vestea în mediul online și le-a cerut iertare fanilor pentru lipsa ei din mediul online din ultimele zile. Artista a susținut că a vrut ca totul să rămână secret. ,,Sunt totalmente leșinată. Tocmai am ieșit de la examen, și ce credeți? Păzea, pentru că, sunt oficial șoferiță! Am luat permisul! Petrecere! Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă! Mă doare gâtul cât de mult am țipat! Nu pot să cred că în sfârșit am luat permisul”, a susținut frumoasa șatenă.

Speak s-a bucurat la rândul lui pentru aceasta. Și-a luat iubita în brațe, a sărutat-o și a felicitat-o. ,,Ce faci șoarece? Ai luat permisul, bravo!!! Ia uite șoferița! În sfârșit!!! Ești fericită? Hai acasă să ne îmbătăm!”

 

Speak și Ștefania vor deveni soț și soție

Speak și Ștefania nu ezită să își exprime dragostea de fiecare dată când au ocazia. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie în cadrul emisiunii ,, Asia Express”. Fostul concurent al emisiunii i-a declarat dragostea ;tefaniei printr-o scrisoare. „Am descoperit la tine foarte multe lucruri frumoase. Așa cum experiența Asia Express este unică, așa o să fie și relația noastră”, i-a mărturisit artistul.

După ce Ștefania a citit scrisoarea cu declarațiile lui Speak, el a îngenunchiat în fața ei și a surprins-o cu întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”. Ștefania a fost complet luată prin surprindere, văzând gestul romantic, spunea: : “NUU, NUU!”. Apoi, însă, bineînțeles că a acceptat cererea lui Speak. Cei doi sunt împreună de 3 ani.

,,Nu am fost surprinsă, am fost totalmente șocată! Nu m-aș fi gândit nicio secundă”, a spus Ștefania.

 

Loading...