Redactia.ro
Home » Știri » Vestea momentului în showbiz! S-au căsătorit în secret! Cine este vedeta care a făcut marele pas 

Vestea momentului în showbiz! S-au căsătorit în secret! Cine este vedeta care a făcut marele pas 

Vestea momentului! Căsătorie în secret în showbiz. Cine este vedeta care a făcut marele pas 

Usher, faimosul cântăreț și artist R&B, și-a surprins fanii și presa mondială prin decizia sa de a se căsători în secret imediat după concertul său de la Super Bowl. Cine este soția lui celebră? Usher și Jennifer Goicoechea au spus „da” într-o ceremonie discretă care a avut loc pe data de 11 februarie, în Las Vegas. Află mai multe detalii despre acest eveniment neașteptat și despre dragostea lor care a condus la această uniune fericită!

 S-au căsătorit în secret

Potrivit informațiilor obținute de CNN, Usher și Jennifer Goicoechea au hotărât să-și unească destinele într-o ceremonie intimă desfășurată la tunelul The Fast Lane de la Vegas Weddings. Martora specială la acest moment unic a fost Jonetta Patton, mama lui Usher, care a adus un plus de emoție și de semnificație evenimentului. Această ceremonie discretă și deosebită a avut loc după ce artistul a impresionat publicul cu spectacolul său de la Super Bowl, demonstrând încă o dată că surprizele pot veni în cele mai neașteptate momente.

Usher și Jennifer Goicoechea sunt deja părinții a doi copii adorabili, Sovereign Bo și Sire Castrello. Această căsătorie secretă marchează o nouă etapă în viața lor, consolidând legătura lor și angajamentul lor față de viitorul împreună. Artistul a împărtășit că această uniune este o continuare naturală a iubirii lor și a devotamentului față de familia lor extinsă.

Usher, despre dragoste și căsătorie

Într-o declarație pentru CNN, un reprezentant al lui Usher a confirmat evenimentul și a transmis că cei doi sunt entuziasmați să-și continue călătoria împreună, avându-și copiii drept centrul universului lor. Usher însuși a subliniat importanța găsirii unui partener compatibil și a exprimat recunoștința sa față de Jennifer Goicoechea pentru sprijinul și dragostea ei necondiționată.

„Ascultă, când găsești pe cineva despre care știi că este un partener grozav, desigur că este o onoare și o plăcere să poți împărtăși viața cu cineva care vrea să o împartă cu tine și te iubește pentru cine ești”, a spus el.

„Ne-am luat, evident, un angajament față de viață, pentru o viață împreună, datorită copiilor noștri”, a continuat Usher.

„Nu ar fi ciudat să ne căsătorim.” „Și vom fi unul în viața celuilalt până când vom muri, evident, pentru că avem ceva de împărtășit. Este frumos. Copiii noștri. Dar nu doar pentru asta. Chiar simt că am un partener uimitor pe care îl respect”, a mai spus cântărețul despre cea care i-a devenit soție.

Sursa foto; Instagram

Astfel, căsătoria secretă a lui Usher și Jennifer Goicoechea a captivat atenția publicului și a reprezentat o sărbătoare a iubirii autentice și a angajamentului profund. Fanii își exprimă acum bucuria și urările de bine pentru cuplul proaspăt căsătorit, iar această poveste de dragoste unică va rămâne în memoria lor ca un exemplu de loialitate și devotament!

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: