Redactia.ro
Home » Știri » Vestea momentului pentru toți clienții RCS RDS! Digi oferă un produs aproape gratuit. Costa numai 3 lei și este tot ce ai nevoie

Vestea momentului pentru toți clienții RCS RDS! Digi oferă un produs aproape gratuit. Costa numai 3 lei și este tot ce ai nevoie

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații din România, vine cu o veste extraordinară pentru iubitorii de filme și seriale. Compania a introdus o nouă extraopțiune, denumită FilmNow, ce oferă clienților posibilitatea de a se bucura de o seară de cinema chiar la ei acasă, la un preț incredibil de accesibil: doar 3 lei pe lună!

FilmNow este o extraopțiune ce transformă fiecare seară într-o premieră de cinema personală. La un preț modic de 3 lei lunar, abonații Digi RCS-RDS au acces la o selecție vastă de filme și seriale captivante.

Ce este și ce oferă FilmNow

Reprezentanții companiei promit o experiență cinematografică de înaltă calitate, cu conținutul disponibil în claritate HD. Această extraopțiune aduce în casele abonaților doar filme premiate și recunoscute, cele mai noi și populare producții din industria cinematografică. De la drame și comedii până la filme de acțiune și SF, lista de conținut este bogată și variată, satisfăcând gusturile celor mai exigente cerințe.

FilmNow este disponibil nu doar pe televizor, ci și pe telefonul mobil al abonaților, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de filmele preferate oriunde și oricând. Pe lângă lansarea extraopțiunii FilmNow, Digi RCS-RDS a pregătit și alte surprize pentru clienții săi în cadrul unei campanii promoționale desfășurate în perioada 26 februarie – 21 aprilie 2024. Abonații noi, dar și cei existenți care optează pentru o reînnoire a contractului, beneficiază de o reducere impresionantă de 50% la orice abonament.

Noi surprize pentru toți abonații

Ofertele promise de rețea se aplică pentru pachetul Nelimitat și aduce o serie de beneficii:

  • Reducerea la jumătate a valorii lunare a abonamentului pentru o perioadă de 4, 6 sau 8 luni, în funcție de numărul de abonamente transferate;
  • Trafic nelimitat de internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă;
  • 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

Aceste oferte sunt valabile pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni și aduc prețuri preferențiale pentru abonamentul Nelimitat, începând de la 2,5 euro/lună pentru un singur număr de telefon portat, și continuând cu tarife de 2 euro/lună pentru două numere transferate, 1,75 euro/lună pentru trei abonamente aduse în rețeaua mobilă DIGI, și 1,5 euro/lună pentru 4 sau 5 numere portate.

Cu lansarea extraopțiunii FilmNow și campania promoțională cu reduceri semnificative la abonamentele Nelimitat, Digi RCS-RDS demonstrează încă o dată angajamentul său față de clienți și oferă soluții variate și avantajoase pentru nevoile lor de divertisment și comunicație. Așadar, pentru o experiență cinematografică de calitate și prețuri competitive, abonații Digi RCS-RDS au acum ocazia perfectă să-și transforme serile în adevărate premiere de cinema!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: