Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune de la BRD. Românii care primesc pensia pe card se vor bucura de noi beneficii

Vești bune de la BRD. Românii care primesc pensia pe card se vor bucura de noi beneficii

brd

Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card! Banca oferă o serie de beneficii noi și interesante, care ar trebui să fie cunoscute de toți cei care beneficiază de acest serviciu.

Ce beneficii au clienții

În primul rând, pensionarii care primesc pensia pe card la BRD au un cont curent în lei cu administrare lunară gratuită. Acest lucru înseamnă că nu plătesc nicio taxă pentru administrarea contului lor, ceea ce este o veste excelentă pentru cei care își doresc să economisească bani.

De asemenea, cardul de debit Mastercard standard este administrat gratuit. Aceasta înseamnă că pensionarii pot utiliza cardul fără a fi supuși unor costuri suplimentare. Mai mult decât atât, ei pot folosi aplicația YOU BRD pentru servicii de mobile și internet banking, fără nicio taxă de utilizare.

Pensionarii pot verifica soldul la ATM gratuit și pot efectua retrageri de numerar nelimitate și gratuite în lei. Aceste beneficii sunt parte din pachetul de servicii oferit de BRD pentru toți clienții săi.

Conform site-ului oficial al băncii, românii care primesc pensia pe card la BRD pot opta suplimentar pentru un card de credit standard. Acest card are zero comision de administrare lunară, ceea ce înseamnă că pensionarii pot beneficia și de serviciile unui card de credit fără a plăti costuri suplimentare.

Ce alte avantaje există

Pe lângă aceste beneficii, pensionarii care primesc pensia pe card la BRD se bucură de alte avantaje. Ei au acces la 6 rate cu dobândă zero oriunde în lume, pe toată perioada de viață a pachetului. De asemenea, beneficiază de o asigurare de călătorie inclusă în pachet.

Pensionarii care doresc să obțină un credit beneficiază și de o reducere de 20% la comisionul de analiză pentru dosar, comparativ cu prețul standard. Totodată, BRD oferă pensionarilor un cont de economii în lei cu administrare lunară gratuită, pentru cei care doresc să economisească bani pentru viitor.

Un alt beneficiu interesant este Asigurarea Confort, la care pensionarii care încasează pensia la BRD beneficiază de un preț special. Această asigurare este atașată cardului de debit din pachet și oferă o protecție suplimentară în caz de nevoie.

Toți românii care primesc pensia pe card la BRD se pot bucura de numeroase avantaje

Acestea pot fi accesate și discutate atât pe site-ul oficial al băncii, cât și în oricare dintre sucursalele sale din țară. Este important ca toți pensionarii să fie informați cu privire la aceste beneficii și să le utilizeze în beneficiul lor.

Unul dintre principalele avantaje ale pensiei pe card la BRD este comoditatea. Prin utilizarea unui card bancar, pensionarii nu mai trebuie să se deplaseze la bancă pentru a-și ridica pensia în numerar. În schimb, aceștia primesc banii direct pe cardul lor, iar suma este disponibilă imediat pentru utilizare.

Pensionarii pot utiliza cardul pentru a efectua plăți la comercianți, pentru a face cumpărături online sau pentru a retrage bani de la bancomate. De asemenea, ei pot utiliza serviciile de internet banking și mobile banking pentru a-și gestiona mai ușor conturile și tranzacțiile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: