Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune de la Sorina, fetița adoptată de la Baia Mare: a fost readoptată în SUA!

Vești bune de la Sorina, fetița adoptată de la Baia Mare: a fost readoptată în SUA!

GALERIE FOTO (5) Vești bune de la Sorina

Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin, stabilită în SUA, a fost readoptată la New York de părinții ei. Astfel, în urma adopției, fetița a căpătat certificat de naștere american, la fel ca un copil născut în Statele Unite ale Americii.

Vești bune de la Sorina, fetița adoptată de la Baia Mare: a fost readoptată în SUA!

Sorina, fetița din Baia de Aramă adoptată de familia Săcărin, mutată în America a devenit cetățean american. Aceasta a fost readoptată de părinții ei, iar procedura este complet diferită de adopția din România, decizia fiind luată de justiția americană.

După toată nebunia prin care am trecut, am readoptat-o şi aici în America, că să aibă şi toate actele americane, dar şi momentul de bucurie, când spune judecătorul: ’eşti adoptat!’ Momentul acela ne-a fost furat în România. N-am vrut s-o privăm de el”, spune Ramona Săcărin, mama Sorinei.

Conform părinților, fetița a fost foarte bucuroasă când a primit certificatul de naștere. De asemenea, Ramona Săcărin a menționat că avocatul care a asistat procedura de readopție, are o poveste asemănătoare cu a fetiței din Baia de Aramă.

Sorina este foarte bucuroasă alături de familia adoptivă

Potrivit Adevărul.ro, Sorina a fost foarte încântată de vacanța ei în Republica Dominicană, la Punta Cana, unde a înotat alături de delfini, aceasta fiind prima călătorie cu pașaportul american de care este foarte mândră.

Sorina, fetița care în urmă cu câteva luni nu știa deloc engleza, acum vorbește fluent fără nicio problemă, trecând la studiul limbii literare. În prezent, Sorina este un copil fericit, mereu cu zâmbetul pe buze, bucurându-se de familia sa.

Anul trecut, Sorina, în vârstă de 9 ani a fost luată cu forța de polițiști și de reprezentanții Protecției Copilului, din familia de asistenți maternali care o creștea, pentru a fi adoptată de o familie din SUA.

În imagini a fost surprins momentul în care fetița țipă și se zbate, pentru că nu voia să fie luată de lângă asistenții maternali. Ulterior, Sorina a fost dată spre adopție unei familii romano-americane, printr-o decizie definitivă a Curții de Apel Craiova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: