Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune pentru cei care au card la CEC BANK! Banca îți oferă cadouri în fiecare marți

Vești bune pentru cei care au card la CEC BANK! Banca îți oferă cadouri în fiecare marți

CEC Bank aduce o veste excelentă pentru clienții săi, oferind o oportunitate unică de economisire în fiecare săptămână. Prin campania „Fiecare marți poate fi mai bună cu Mastercard”, deținătorii de carduri Mastercard emise de CEC Bank pot beneficia de 10% cashback pentru cumpărăturile efectuate în ziua de marți, pe segmentul produselor alimentare.

Această inițiativă face parte dintr-o serie de campanii programate pe tot parcursul anului, menite să aducă beneficii tangibile consumatorilor și să încurajeze plățile electronice.

CEC Bank își atrage clienții

Conform anunțului CEC Bank, campania este împărțită în patru perioade distincte, fiecare cu un focus diferit, începând cu 16 ianuarie și finalizând la 31 decembrie. Perioada curentă, cuprinsă între 2 aprilie și 25 iunie, se concentrează pe produsele alimentare, permițând clienților să primească înapoi 10% din valoarea cheltuielilor efectuate în această categorie.

Înregistrarea în program se face simplu, pe platforma priceless.com/marti, unde clienții pot afla toate detaliile necesare și pot urmări procedura de înscriere a cardului Mastercard de la CEC Bank. Această campanie vine ca o extensie a eforturilor băncii de a oferi valoare adăugată serviciilor sale și de a îmbunătăți experiența de shopping a clienților săi.

Ce trebuie să faci pentru a participa

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții trebuie să folosească cardul lor Mastercard de la CEC Bank pentru plăți în domeniul alimentar în zilele de marți, în perioada menționată. Cashback-ul de 10% se aplică automat, fiind limitat la 50 de lei per card, per campanie. Aceasta înseamnă că, indiferent de suma cheltuită, beneficiul maxim pe care un client îl poate primi este de 50 de lei.

Campania „Marțea Mastercard” nu doar că stimulează utilizarea plăților electronice, dar oferă și o economie semnificativă consumatorilor. În plus, diversitatea campaniilor pe parcursul anului asigură că aproape toate categoriile de cheltuieli pot beneficia la un moment dat de avantajele oferite, de la produse alimentare la achizițiile online sau cheltuielile efectuate în străinătate.

Această inițiativă a CEC Bank subliniază angajamentul băncii față de inovare și față de îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite clienților săi. De asemenea, reprezintă un exemplu pozitiv de cum instituțiile financiare pot colabora cu sistemele de plăți pentru a crea oferte valoroase pentru consumatori. Într-o perioadă în care economisirea devine o prioritate pentru multe gospodării, astfel de campanii sunt mai binevenite ca niciodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: