Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune pentru clienții Raiffeisen Bank! Cei care au cont și card pot primi gratuit 1.500 de lei gratuit până de Revelion

Vești bune pentru clienții Raiffeisen Bank! Cei care au cont și card pot primi gratuit 1.500 de lei gratuit până de Revelion

Perioada sărbătorilor de iarnă aduce bucurie și surprize pentru clienții Raiffeisen Bank, care au acum o șansă de a câștiga un premiu în valoare de 1.500 de lei. Este vorba despre o ofertă captivantă și inedită, adresată posesorilor de carduri de debit Mastercard Raiffeisen Bank.

Așadar, să descoperim cum pot clienții să transforme obișnuitele cumpărături de sărbători într-o șansă de a încasa un bonus atractiv.

Clienții Raiffeisen Bank pot primi 1.500 de lei până de Revelion

Contrar altor concursuri, participarea la această campanie nu necesită proceduri complicate sau completarea unor formulare stufoase. Clienții Raiffeisen Bank trebuie doar să îndeplinească anumite condiții pentru a intra în concurs și a avea șansa de a câștiga un premiu consistent.

Conform regulilor stabilite de bancă, participanții trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • Să fie posesori de card Mastercard Raiffeisen Bank.
  • Să utilizeze cardul în mod legitim pentru a efectua plăți la comercianți.
  • Să realizeze tranzacții de minimum 600 de lei prin cardul de debit în perioada campaniei, cuprinsă între 2 octombrie și 31 decembrie 2023.
  • Să fie rezidenți fiscali în România.
  • Să aibă vârsta minimă de 18 ani.

Este demn de menționat că participanții nu trebuie să se înscrie în mod explicit în concurs sau să completeze formulare de participare. Prin simpla utilizare a cardului Mastercard Raiffeisen Bank în timpul perioadei campaniei și efectuarea de tranzacții conforme cu condițiile menționate, aceștia devin automat eligibili pentru tragerea la sorți.

Cum vor fi desemnați câștigătorii

La finalul campaniei, Raiffeisen Bank va extrage, prin tragere la sorți, 500 de câștigători, fiecare urmând să primească un premiu în valoare de 1.500 de lei. Această sumă generoasă va fi virată direct în conturile cardurilor de debit ale câștigătorilor, aducându-le astfel o bucurie financiară în preajma sărbătorilor de iarnă.

Fiecare participant are șansa de a spori șansele de câștig în funcție de numărul de tranzacții de minimum 600 de lei efectuate. Cu cât efectuează mai multe tranzacții conforme, cu atât crește probabilitatea de a fi selectat în cadrul tragerii la sorți.

Cine riscă să fie eliminat de pe lista câștigătorilor

Este important de subliniat că vor fi considerate eligibile doar tranzacțiile efectuate cu succes, excluzându-se astfel tranzacțiile anulate. De asemenea, tranzacțiile cu numerar sau transferurile de fonduri nu vor fi luate în considerare pentru tragerea la sorți. Bancă își rezervă dreptul de a exclude de la concurs tranzacțiile considerate frauduloase și de a refuza sau anula premiul corespunzător.

Procesul de extragere se va desfășura utilizând instrumente proprii, din baza de date a băncii, sub supravegherea unui notar public, care va certifica corectitudinea și transparența întregii proceduri.

Raiffeisen Bank se angajează să informeze câștigătorii prin intermediul reprezentanților săi. Aceștia vor fi contactați la numărul de telefon declarat în relația cu instituția, iar premiile vor fi transferate rapid și eficient în conturile cardurilor de debit ale câștigătorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: