Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune pentru Liviu Dragnea. Fostul politician ar putea fi eliberat în trei luni

Vești bune pentru Liviu Dragnea. Fostul politician ar putea fi eliberat în trei luni

Vești bune pentru Liviu Dragnea.

Vești bune pentru Liviu Dragnea. Avocata fostului lider PSD, Liviu Dragnea a anunțat că aceasta ar putea fi eliberat din închisoare până la sfârșitul primăverii. Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Vești bune pentru Liviu Dragnea. Fostul politician ar putea fi eliberat în trei luni

Vești bune pentru Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la trei ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajaților fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Acesta se află închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa primită în vara anului 2019. Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu a declarat vineri, că există posibilitatea ca fostul politician să fie eliberat peste trei luni.  „Fizic are bolile cu care a intrat. Nu este inapt de muncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e pur și simplu disperat de maniera de a-i obstrucționa drepturile. La mijlocul lunii mai ar avea dreptul să ceară eliberarea condiționată”, a spus aceasta. Politicianul român, Codrin Ștefănescu este cel care îi ține la curent pe susținătorii lui Dragnea la curent cu privire la starea de sănătate a acestuia.

Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el!Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā!”, a scris Codrin Ștefănescu pe o rețea socială în urmă cu o săptămână.

Noi probleme pentru Dragnea în penitenciar

După ce și-a câștigat dreptul la muncă și a fost diagnosticat cu coronavirus, fostul lider PS, Liviu Dragnea a ales să muncească la spălătoria penitenciarului, numai că nu poate face acest lucru. Acesta a fost pus din nou în izolare,  după ce a scăpat de virus.”Domnul Dragnea trebuia să fie repus în dreptul de a munci în temeiul art. 78 din legea 254/2013 conform unei Sentinţe penale din 14 ianuarie 2021.  Cu toate acestea, ieri, dupa ce în fine s-a pus în discuţie punerea în executare a sentinţei penale definitive şi executorii, i s-a pus în vedere că va fi retestat SARS-COV-2, condiţii în care, dl. Dragnea a fost externat la data de 23.12.2020 de la Spitalul Penitenciar după 14 zile de carantină şi alte 10 de izolare!”, a anunțat avocata sa.

În dosarul Referendumul au mai fost condamnați alți șase membri PSD, pentru fapte similiare. Județul Vrancea a anuțat și singurul condamnat cu executare din țară în acest dosar. Magistrații Focșani au condamanat săptămâna trecută nu mai puțin de șapte vrânceni, toți reprezentanți ai Partidului Social Democrat Vrancea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: