Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune pentru pensionari! Anunțul pe care toți îl așteptau

Vești bune pentru pensionari! Anunțul pe care toți îl așteptau

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat care sunt schimbările cu privire la pensii. 

 

Ce a anunțat ministrul

 

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că vor fi schimbări majore în ceea ce privește pensiile. Azi au fost demiși mai mulți directori ai Caselor de Pensii din teritoriu, conform declarației sale.

Ministrul Muncii a vorbit în cadrul conferinței  despre emiterea primei decizii de pensionare și a celei rezultate din recalculare. Mai mult, la nivelul Caselor de Pensii din teritoriu, au existat peste 18.000 restanțe, a anunțat ministrul. ,,Aproape, foarte aproape de zero restanțe la casele de pensii în emiterea primei decizii de pensionare/ a celei rezultate din recalculare. Am plecat de la peste 18.000 de restanțe. Am auzit toate explicațiile posibile. Am fost criticată de sindicate pentru că se muncește mult. Au crezut că renunț. Nu am renunțat. La o săptămână de la ultimul meu anunț privind schimbarea directorilor caselor d epensii în care, în pofida insistențelor, rămăseseră restanțe, s-au rezolvat lucrurile. Nu, nu accpet nici 2, nici 3, nici 8 restanțe. Niciuna”,  a fost mesajul ministrului de pe pagina personală de Facebook.

 

Probleme la Alba

 

Cu toate că o parte din restanțe s-au rezolvat, Violeta Alexandru spune că mai sunt probleme la Alba. Aici au mai rămas aproximativ 2.500 de restanțe. S-a ajuns la acest număr după ce noua conducere ar fi preluat, în mod real, peste peste 10.000 de dosare restanțe. ,,Am mais pus-noua conducere de la casa de pensii Alba, care  apreluat peste 10.000 de dosare restante, a tras mult. De aceea, sunt de acord să mai primească încă o lună. Dar vreau zero restanțe și aici”, a mai transmis ministrul.

Violeta Alexandru vorbește și despre conducerea caselor de pensii în timpul PSD. ”Conducerea Casei Naționale ajută cu oameni, la fel casele de pensii din județele învecinate. La Alba sunt oameni care așteaptă răspuns de peste un an. Cum or fi putut să doarmă liniștiți miniștrii PSD care au condus acest minister și fostul director al casei județene? Nu mai contează”, a continuat Ministrul Muncii. 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: