Redactia.ro
Home » Știri » Vești bune pentru români! De acum vor putea călători în SUA mai ușor cu TAROM

Vești bune pentru români! De acum vor putea călători în SUA mai ușor cu TAROM

TAROM

TAROM, o emblematică companie aeriană românească, își extinde orizonturile către pământurile Americii, anunțând cu mândrie zboruri către Statele Unite ale Americii începând cu 1 februarie 2024. Această decizie marcantă marchează o nouă etapă în evoluția și dezvoltarea companiei, oferind pasagerilor săi oportunitatea de a călători către celebra destinație americană.

Pentru călătorii către Statele Unite, TAROM oferă bilete la prețuri accesibile, începând de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors, incluzând bagaje și taxe. Această ofertă competitivă nu numai că aduce avantaje financiare pasagerilor, dar deschide și noi orizonturi pentru călătoriile internaționale, consolidând poziția TAROM pe piața zborurilor transatlantice.

Românii pot călători în SUA cu TAROM

Pe lângă zborurile zilnice către Statele Unite, TAROM își propune să completeze rapid rețeaua de rute cu alte destinații din America. Acest lucru reprezintă o viziune îndrăzneață, oferind călătorilor mai multe opțiuni și accesibilitate către diverse locuri din SUA.

În luna februarie, pasagerii care aleg să călătorească cu TAROM vor beneficia de oferte speciale pe cele două destinații americane menționate. Aceste oferte reprezintă nu doar o oportunitate pentru călătorii să exploreze și să descopere America, dar și o modalitate pentru TAROM de a-și afirma angajamentul său față de clienți, oferindu-le cele mai bune condiții de călătorie.

„Începând cu data de 1 februarie 2024, compania TAROM operează în parteneriat cu Air Europa şi ITA Airways zboruri zilnice, dus-întors, între aeroportul „Henri Coandă” (OTP) din Bucureşti şi Statele Unite ale Americii, respectiv New York (JFK) şi Miami, cu escale optime în Madrid sau Roma.

SUA devine o destinaţie mai accesibilă pentru publicul larg, atât din punct de vedere al frecvenţelor, cât şi din cel al preţurilor şi serviciilor incluse”, se arată în comunicatul companiei.

Ce prețuri vor plăti românii pentru un bilet

De asemenea, prin parteneriatele sale solide în cadrul alianței Sky Team, TAROM va putea să ofere călătoriilor sale și mai multe opțiuni. Cu parteneri de prestigiu precum Air Europa și ITA Airways, compania românească își propune să completeze rețeaua de zboruri și să majoreze frecvențele către diverse destinații din Statele Unite. Aceasta nu numai că va spori opțiunile de călătorie pentru pasageri, dar va consolida și poziția TAROM pe piața internațională, oferind servicii de calitate și fiabilitate pentru călătoriile transatlantice.

„Tarifele biletelor de avion pornesc de la 608 euro, pentru New York, aeroport JFK, şi de la 785 euro, pentru Miami.

Preţurile se aplică pentru călătoriile dus-întors şi includ bagajul de mână, bagajul de cala (1 bagaj de 23 de kg), precum şi taxele aferente”, precizează operatorul aerian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: