Redactia.ro
Home » Știri » Vești importante pentru clienții Băncii Transilvania. Iată ce pățesc utilizatorii aplicației BT

Vești importante pentru clienții Băncii Transilvania. Iată ce pățesc utilizatorii aplicației BT

mesaj banca transilvania

Banca Transilvania aduce o veste deosebit de importantă pentru clienții săi cu privire la aplicația lor de internet banking, numită BT Pay. Iată ce ar trebui să știi dacă ai această aplicație instalată:

Ce noutăți au cei de la Banca Transilvania pentru clienți

Banca Transilvania are în vedere să ofere o experiență plăcută fiecărui client, atât în sucursală, cât și în ceea ce privește utilizarea aplicației lor. În acest scop, anunțul lor recent se concentrează pe îmbunătățirea securității aplicației BT Pay.

Conform informațiilor furnizate de Banca Transilvania, de acum înainte, aplicația va dispune de mai multe funcționalități de securitate. Aceste îmbunătățiri vor fi disponibile pentru toți cei peste 1,7 milioane de utilizatori ai aplicației.

Înainte de a beneficia de aceste noi măsuri de securitate, utilizatorii trebuie să se asigure că au instalată versiunea oficială și cea mai recentă a aplicației. După aceasta, ei vor putea alege tipul de măsură de securitate pe care doresc să o utilizeze.

Indiferent dacă optează pentru un cod PIN, autentificarea prin amprentă digitală sau recunoașterea facială, clienții vor avea posibilitatea de a-și proteja în mod eficient conturile și datele lor personale.

Care a fost anunțul oficial al reprezentanților băncii

„BT Pay, singurul super-app de banking și payments din România, vine cu o serie de elemente de siguranță pentru cei peste 1,7 milioane de utilizatori, cum ar fi: când folosești aplicația: Descarcă BT Pay doar din magazinele oficiale App Store și Google Play Store și foloseste pe telefonul tău doar versiunile oficiale.

Setează o măsură de securitate: parolă, PIN, model, amprentă, recunoaștere facială etc. Înregistrează BT Pay pe numărul de telefon care este și în baza noastră de date.”, arată comunicatul celor de la Banca Transilvania adresat clienților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: