Redactia.ro
Home » Homepage » Vești pentru bucureșteni! Ce decizie a luat primarul Bucureștiului după creșterea ratei de infectare?

Vești pentru bucureșteni! Ce decizie a luat primarul Bucureștiului după creșterea ratei de infectare?

Ziua de vineri vine cu o veste neașteptată pentru toți bucureștenii. Anunțul l-a făcut chiar primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, după creșterea ratei de infectare în Capitală. 

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut un anunț important pentru București, la scurt timp după ce s-au transmis ultimele cifre privind situația infectărilor cu Covid-19 la nivel național.

Nicușor Dan, anunț în ziua cu cele mai multe infectări în București

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că, în acest moment, nu se ia în calcul măsura carantinării Bucureștiului. Măsura nu s-ar aplica nici la nivel zonal, nici la nivel general.

“Carantinarea nu este, în momentul de față, o ipoteză pe care o luăm în calcul”, a explicat Nicușor Dan în ziua cu cea mai mare rată de infectare din București.

Edilul Capitalei nu a dat mai multe detalii privind motivul pentru care nu s-ar impune carantina în București.

Bucureștiul a înregistrat pentru prima dată de rata de infectare de 7 la mia de locuitori, în ultimele 14 zile. Cifrele indică cea mai mare incidență a cazurilor de Covid-19 din țară, conform celor mai recente date communicate de Grupul de Comunicare Strategică, în urma bilanțului de vineri.

În acest moment, Municipiul București are 1867 de noi îmbolnăviri.

Covid AZI în România, 11 decembrie

La nivelul întregii țări, până astăzi, 11 decembrie, în România au fost confirmate 545.567 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 443.168 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.460 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până în prezent, 13.116 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat în România. Doar în ultimele 24 de ore,  adică în intervalul 10.12.2020 (10:00) – 11.12.2020 (10:00) au fost raportate 168 decese. Este vorba de 97 bărbați și 71 femei, potrivit ultimului bilanț emis de Grupul de Comunicare Strategică pe situația Coronavirus în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: