Redactia.ro
Home » Știri » Vești proaste pentru aproape un milion de români. Ce țară va intra în scenariul roșu

Vești proaste pentru aproape un milion de români. Ce țară va intra în scenariul roșu

Liber la plajă în Grecia, începând de sâmbătă

Din nefericire autoritățile au făcut anunțul, iar destinația de vacanță preferată de români va intra curând în scenariul roșu! Este vorba de Grecia. Iată ultimele știri despre restricțiile privind intrarea pe teritoriul Greciei.

Grecia va intra în scenariul roșu

Noi restricții pentru cei care își doresc să își petreacă concediul în Grecia. Autoritățile anunță că nu mai e mult până ce țara va intra în scenariul roșu. Se pare că numărul cazurilor crește rapid de la o zi la alta. Numărul persoanelor infectate a depășit pragul de 2300 de infectări pe zi, drept urmare nu mai e mult până ce autoritățile vor pune Grecia pe lista țărilor din scenariul roșu. Conform celor de la Comitetul Național pentru Situații de Urgență(CNSU), Grecia este la 2,9 la mia de locuitori, extrem de aproape de nivelul critic de 3 la mie.

Care sunt restricțiile impuse pentru a putea intra in Grecia

Site-ul celor de la Global Monitoring notifică de la zi lazi care este situația epidemiologică în toate țările lumii. Rcent. aceștia au făcut noi anunțuri despre Grecia și restricțiile aplicate. Au făcut precizări și despre regulile pe care străinii trebuie să le respecte o dată ce intră pe teritoriul Greciei.

La sosire, un test rapid COVID-19 gratuit este efectuat în cazuri individuale și este obligatoriu. În cazul unui rezultat pozitiv al testului, se emite un ordin de până la zece zile de carantină la un loc de reședință adecvat stabilit de autoritățile competente. Sâmbătă (17 iulie) a fost impusă o stingere de noapte pe insula Mykonos de la 01:00 până la 06:00 (ora locală). Măsura va rămâne în vigoare până la 26 iulie. În plus, muzica a fost interzisă în restaurante și baruri. Conform informațiilor de la Biroul Federal de Externe de vineri (16 iulie), un test negativ antigen COVID-19, nu mai vechi de 48 de ore, sau un certificat de convalescență este, de asemenea, acceptat pentru călătoria la Insule grecești. Atât pentru călătoriile către insule, cât și pentru întoarcerea pe continent, călătorii trebuie să completeze o declarație de sănătate. Informații suplimentare au fost, de asemenea, publicate pe punctele de trecere a frontierei care sunt deschise în prezent.„, au transmis cei de la Global Monitoring.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: