Redactia.ro
Home » Monden » Vești proaste pentru Dorian Popa! A venit raportul de la INML și s-a aflat ce a consumat înainte de a se urca la volan

Vești proaste pentru Dorian Popa! A venit raportul de la INML și s-a aflat ce a consumat înainte de a se urca la volan

Dorian Popa

Dorian Popa a dat de mare belea! Artistul a primit o lovitură la care cu siguranță nu se aștepta în urmă cu puțin timp. Se pare că rezultatele pe care le aștepta de la INML nu sunt tocmai cele la care spera.

Doar câteva zile înainte, pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de către agenții de poliție din Domnești și supus unui control de rutină pentru depistarea consumului de substanțe interzise. La momentul respectiv, influencerul se afla la volanul mașinii sale și purta doar lenjerie intimă. Această întâmplare a stârnit numeroase speculații și controverse în rândul publicului și a atras atenția mass-media.

Dorian Popa a primit lovitura supremă

În ziua de 3 noiembrie, informații venite din surse de încredere din cadrul Institutului Național de Medicină Legală (INML) au adus la lumina un adevăr șocant – Dorian Popa, faimosul influencer și fost jurat de la Next Star, s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise. Analiza toxicologică efectuată de experții INML a arătat că rezultatele sunt congruente cu cele obținute în urma unui test de droguri. Această veste a reprezentat o lovitură devastatoare pentru fanii lui Dorian Popa, care mai păstrau speranța că verdictul va fi unul diferit.

INML a dat verdictul final și a confirmat faptul că Dorian Popa a consumat canabis și s-a urcat la volan sub influența acestor substanțe, punând astfel în pericol nu doar propria sa viață, ci și pe cea a celorlalți participanți la trafic, potrivit informațiilor oferite de G4Media. Această constatare reprezintă un punct final în ceea ce părea a fi un caz controversat și complicat, lăsându-l pe Dorian Popa în fața consecințelor legale.

În încercarea de a-și justifica rezultatele testelor de droguri, Dorian Popa a afirmat că toată cantitatea de canabis detectat în saliva sa s-a datorat unui „accident” petrecut în urmă cu ceva timp. El a susținut că, în timp ce se afla la o petrecere, a trecut pe lângă un nor de fum de canabis și a inhalat involuntar substanța. Cu toate acestea, această explicație nu a fost suficientă pentru a-l exonera de acuzațiile care i-au fost aduse.

Dorian Popa și-a pierdut susținătorii

Decizia lui Dorian Popa de a conduce sub influența substanțelor interzise a avut un impact devastator asupra carierei și a reputației sale. Acesta a reușit să distrugă ani de muncă și de eforturi depuse pentru a-și construi o imagine publică favorabilă. Mai mult decât atât, încrederea pe care fanii săi o aveau în el a fost grav zdruncinată, mulți dintre aceștia simțindu-se trădați de idolul lor.

Pe lângă consecințele sociale, Dorian Popa s-a confruntat și cu consecințele legale ale acțiunilor sale. În urma confirmării consumului de droguri și a comportamentului său periculos la volan, acesta a fost înregistrat cu un dosar penal. În plus, i s-a retras permisul de conducere, ceea ce îi va restricționa libertatea de mișcare și va avea un impact semnificativ asupra vieții sale personale și profesionale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: