Redactia.ro
Home » Știri » Vi-o mai amintiți pe fiica cea mica a lui Adrian Păunescu? A ajuns total de nerecunoscut

Vi-o mai amintiți pe fiica cea mica a lui Adrian Păunescu? A ajuns total de nerecunoscut

GALERIE FOTO (4)

Ana Maria, fiica cea mică a lui Adrian Păunescu, a ajuns total de nerecunoscut față de perioada în care a cunoscut lumina reflectoarelor. Acum pare cu totul altă persoană.

Se știe că Ana Maria a fost copilul preferat al regretatului poet Adrian Paunescu. Pusă de mică în lumina reflectoarelor, Ana Maria Păunescu a suferit nespus de mult la moartea tatălui ei, când ea avea 20 de ani. Însă avea să primească de la viață cel mai frumos cadou: o fetiță pe care a adus-o pe lume chiar de ziua de naștere a regretatului său tată. Însă ce este și mai surprinzător este că acum Ana Maria Păunescu este de nerecunoscut.

Trebuie știut și că pe 5 noiembrie s-au împlinit 10 ani de la trecerea în neființă a poetului Adrian Păunescu.

Vi-o mai amintiți pe fiica cea mica a lui Adrian Păunescu? A ajuns total de nerecunoscut

Ana Maria Paunescu, fiica cea mica a lui Adrian Paunescu, a slăbit enorm fata de perioada copilăriei, acum ajungând să fie chiar de nerecunoscut.

Fiica lui Adrian Păunescu a slabit vizibil in ultimii ani. Este foarte posibil ca Ana Maria sa-si fi ținut o cura de slăbire, care să steargă orice urmă a trecutului de adolescentă cu tendințe de îngrășare.

Fiica lui Adrian Păunescu, mamă: coincidență halucinantă

Ana Maria Paunescu este acum și mămică! Ca o coincidență halucinantă, pe 20 iulie, ziua in care se nascuse si Adrian Paunescu, fiica cea mică a poetului a adus-o pe lume pe Alexandra Paunescu Serban.

Micuța pare că este la fel de talentată ca bunicul ei, căci și-a facut deja debutul la radio.

În urma cu ceva ani, in emisiunea sa de radio, Ana Maria Paunescu a difuzat un moment plin de emoții alături de fiica ei.

“Fetita mea, Alexandra Paunescu Serban, in varsta de un an si sapte luni, a invatat deja să cânte. Am mari, mari emotii incercand sa difuzez acest mic moment de familie (…)

O sa cant si eu cu ea. Sa ma iertati ca o sa fiu si eu acolo in inregistrare. Sa nu ma criticati prea mult. Stiti ca m-am lasat de cantat, dar pentru copii facem orice”, a spus atunci Ana Maria Paunescu inainte de inregistrarea in care fiica ei se aude cantand refrenul melodiei “Galbena gutuie”.

Și cu toate că se bucură foarte mult de rolul de mamă, Ana Maria nu a vorbit până în prezent de iubitul sau, tatal copilul ei. Din primele informații, acesta ar fi un pictor talentat, cu care fiica lui Paunescu lucreaza de cativa ani, fiind curator al expozițiilor organizate de acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini