Redactia.ro
Home » Monden » Viața lui Lucian Viziru în Germania. Fiul lui este cel mai bun la tenis din regiunea unde s-au stabilit

Viața lui Lucian Viziru în Germania. Fiul lui este cel mai bun la tenis din regiunea unde s-au stabilit

Viața lui Lucian Viziru s-a schimbat de când s-a mutat în Germania. Acolo, se dedică întru totul familiei sale și îi oferă o educație aleasă fiului lui, care are zece ani. Micuțul este cel mai bun jucător de tenis din regiunea unde locuiește și cel mai bun la engleză din școala sa.

Viața lui Lucian Viziru în Germania. Fiul lui este cel mai bun la tenis din regiunea unde s-au stabilit

Lucian Viziru are o viață normală în Germania, țară unde s-a reprofilat, renunțând la cariera de actor. Lucian Viziru locuiește în landul Baden-Württemberg, iar acolo este antrenor ATP, chiar la școala unde fiul lui, Mihai, învață. Lucian Viziru antrenează elevii din unitatea de învățământ, dar și pe băiatul lui.

Ce bine o duce fiul lui Lucian Viziru în Germania. Ce performanțe senzaționale are la doar 10 ani

În privința carierei sale din lumina reflectoarelor, din România, fratele lui Augustin Viziru preferă să nu-i spună nimic fiului despre asta, ci să-l lase să caute singur. Mihai a câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din landul Baden-Württemberg. De altfel, a luat și locul doi la un maraton al orașului. Pe lângă sport, se  ocupă și de muzică, cântă la pian, are  concerte la pian și e cel mai bun la limba engleză.

”Păi ce să-ți zic să nu pară că mă laud? A câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din regiunea în care locuim (landul Baden-Württemberg), a luat locul doi la maratonul orașului, are concerte de pian în fiecare an și la școală e cel mai bun din întreaga școală la limba engleză. (n.r. Mihai are 10 ani și trei luni)”, a spus Lucian Viziru pentru Click.ro.

Ce spune Lucian Viziru despre cariera sa de actor

Lucian Viziru pare că nu mai vrea să se reîntoarcă la viața artistică și consideră că trebuie să facă loc noii generații. În privința muzicii, pentru că reamintim că a făcut parte din trupa „Gaz pe foc”, Lucian Viziru spune că ar opta pentru alt gen muzical acum.

Lucian Viziru a mai precizat despre fratele lui Augustin Viziru că acesta nu-și amintește cu drag de perioada gloriei lor, de la începutul anilor 2000.

„Mă apucă nostalgiile din când în când, dar cred că e bine să-i mai lăsam și pe cei mai tineri, la 45 de ani cred că aș fi penibil cu cămașa desfăcută și dat cu ulei pe piept. Dacă aș mai cânta, ar fi cu totul alt gen de muzică. Cu accent pe dacă. Augustin nu-și aduce aminte cu mult drag de experiența aceea, l-am cam traumatizat cu cântatul și dansatul pe scenă și în fața camerelor. El nu prea se pricepea la chestii dintr-astea. Dar se pare că l-au ajutat să se dezvolte în continuare că actor. Cel puțin așa îmi place mie să cred”,  a mai spus actorul pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: