Redactia.ro
Home » Monden » Viaţa secretă pe care o duce Nicolae Guță. Cum trăieşte manelistul după ce s-a pocăit

Viaţa secretă pe care o duce Nicolae Guță. Cum trăieşte manelistul după ce s-a pocăit

GALERIE FOTO (4) nicolae guta pocait

Nicolae Guță a dispărut din lumina reflectoarelor, după o viaţă întreagă în care a stat pe scenă, dar şi în studiourile TV, implicat în mai multe scandaluri.

Apropiaţii manelistului spun că acesta s-a dedicat unei vieţi religioase, fără tumultul care l-a consacrat.

Guță s-a pocăit şi cântă în biserici

Nicolae Guță s-a pocăit și și-a schimbat radical viața. Celebrul manelist în vârstă de 54 de ani ar fi luat această decizie anul trecut, iar de atunci s-a ”rupt” în totalitate de lumea showbiz-ului românesc. Toate certurile sale au devenit acum doar o amintire.

Atunci când vorbim de Dumnezeu, nu există bariere, nu există limite și nu există funcții. Sunt nepregătit cu melodii despre Domnul, dar cântăm amândoi două strofe, pentru că nu sunt pregătit încă, pentru mine și pentru voi, pentru familia mea, mă refer la frații mei și surorile mele”, a spus Nicolae Guță atunci când s-a pocăit.

Cea care l-a mai dat de gol de câteva ori pe celebrul manelist a fost chiar fiica sa, Nicoleta Guță. Manelista a publicat recent imagini de la ziua de naștere a tatălui ei.

S-a prefăcut că e nebun ca să scape de Armată

În tinereţe, artistul s-a prefăcut că este nebun pentru a scăpa de armată.

La 18 ani m-au recrutat. Nu eram pregătit de armată că deja aveam 2 copii. M-au băgat întreținător de familie și n-am mai plecat în armată.

Doar că legea era că dacă ai 27 de ani și copilul împlinește 7 ani, te ia în armată. Dă și fă alt copil… Dar eu nu mă încadram nicicum.
Mie mi-a venit ordin de încorporare când deja începusem să fiu cunoscut. Eu aveam treizeci și ceva de ani și copilul trecuse de 7 ani.

Păi dă și fă alt copil, eu deja aveam 3. Așa am început eu să fac copii. N-a fost nici cu 4 copii îndeajuns să scap de armată. Trebuia să treci de 45 de ani și copilul să nu împlinească 7 ani”, a povestit Guță pentru un post tv.

Vin acasă, drept îți spun: mă tund chel, mustața strâmbă, mă arunc în balegă. Văcarii ăia de ultimă speță erau pistol cu apă pe lângă mine. Porcii erau bibelou. L-am luat pe Samir și m-a dus cu un papuc. I-am zis că sunt nebun, că m-am îmbolnăvit.

Mamă, când m-a văzut doctorița aia chel, cu o mustață mai sus și una mai jos, tot rupt pe mine, în cizme de cauciuc și miroseam. Când m-a văzut și-a pus mâinile în cap. ”Vai de mine, cum să trimiți asemenea caz în armată, domnule?”

Și aia ce vrezi că a făcut, mi-a arătat niște desene urât-frumos, gras-slab… să vadă dacă am discernământ. Una am lăsat-o să-mi arate și am luat masa aia și am aruncat-o în sus, a fugit aia pe secție de mânca pământul”, a dezvăluit manelistul cum a reuşit să scape de Armată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: