Redactia.ro
Home » Monden » Fosta soacră a lui Nicolae Guță cerșește pe străzi. Mama Narcisei cere bani pentru mâncare

Fosta soacră a lui Nicolae Guță cerșește pe străzi. Mama Narcisei cere bani pentru mâncare

GALERIE FOTO (8) Fosta soacră a lui Nicolae Guță cerșește pe străzi

Fosta soacră a lui Nicolae Guță cerșește pe străzi. Celebrul manelist a format un cuplu cu Narcisa Balaban, dar după numeroase certuri, cei doi s-au despărțit. În prezent, bruneta  trăiește o viață frumoasă în Căpitală, alături de copiii ei, în timp ce mama ei cerșește pe străzi să strângă bani pentru a-și cumpăra de mâncare.

Fosta soacră a lui Nicolae Guță cerșește pe străzi. Mama Narcisei cere bani pentru mâncare

Narcisa Balaban a devenit cunoscută după ce a devenit iubita lui Nicolae Guță. Cei doi au avut o relație de iubire presărată de momente intense și scandaloase. Narcisa și Guță s-au certat de nenumărate ori la televizor, dar într-un final și-au văzut de viața lor, separat. De când s-a despărțit de celebrul manelist, Narcisa s-a mutat la București alături de copiii ei, iar acum are o relație cu un bărbat mai tânără decât ea.

Mai mult, Narcisa este activă pe rețelele de socializare, iar imaginile pe care le postează demonstrază faptul că bruneta trăiește în lux, spre deosebire de mama ei. Femeia locuiește în Focșani și cerșește bani pentru mâncare. Aceasta a fost surprinsă de mai mulți localnici cerșind pe străzile din Focșani.

Cu mai multe haine pe ea, femeia stă în frig, la mila trecătorilor, iar internauții s-au declarat revoltați, mărturisind că Narcisa nu are grijă de cea care i-a dat viață. Mama brunetei ține lângă ea o pancartă prin care își spune povestea, mărturisind că niciunul dintre copiii ei nu o ajută. Se pare că Narcisa  vrea să uite complet de trecutul ei și de traiul pe care l-a avut înainte de a-l cunoaște pe Guță.

Cu toate astea, Narcisa nu a uitat complet de mama ei. În luna septembrie, anul trecut, bruneta a postat pe Facebook o imagine alături de cea care i-a dat viață, alături de un mesaj emoționant, cu ocazia zilei de naștere a acesteia.  „La mulți ani ❤️mămica mea frumoasa sa te țină Dumnezeu sănătoasă , te iubesc , chiar dacă nu sant lângă tine ❤️ ai fost și ești puterea mea 🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ inima mea🙏

Narcisa si mama ei

Narcisa are un nou iubit

Narcisa și Nicoleta Guță au fost împreună în urmă cu 8 ani, iar împreună au un băiat. După ce a luptat ani la rând să se impace cu el, bruneta s-a retras din viața manelistului și s-a cuplat cu un bărbat din Onești. Numele lui este Florin, iar Narcisa pare să fie foarte fericită alături de el. Vedeta a postat și un mesaj ironic la adresa lui Nicolae Guță pe rețelele de socializare. ”Atunci când întâlnești omul tău, abia atunci înțelegi rostul vieții. Până atunci, totul a fost can-can”, a scris Narcisa Guță.

Nicolae Guță se pare că nu este de acord cu relația fostei iubite, motiv pentru care a amenințat-o că o să-i ia copilul. Mai mult, cântărețul a declarat că a intentat un proces, deoarece Alberto ar avea probleme de comportament. ”Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul este pierdut și cu școala și cu muzica.

Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasibil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr, este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea este depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a dezvăluit Nicolae Guță.

Cei doi se luptă pentru stabilirea domiciliului minorului la unul dintre ei. Până acum, Alberto a locuit doar cu mama lui, într-un apartament din București pe care Guță i l-a lăsat Narcisei, atunci când s-au despărțit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: