Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina a fost implicată într-un accident! Vedeta a ajuns la spital

Vica Blochina a fost implicată într-un accident! Vedeta a ajuns la spital

Vica Blochina a fost implicată într-un accident! Vedeta a ajuns la spital

Vica Blochina a fost implicată într-un accident rutier. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentul neplăcut.

Vica Blochina a fost implicată într-un accident

Vica Blochina a fost implicată, luni, într-un accident rutier. Potrivit vedetei, vina a fost a ei. Oamenii legii și o ambulanță s-au deplasat la fața locului, iar fosta prezentatoare TV a fost transportată la spital.

Vica era amețită și i s-au acordat îngrijiri medicale. De asemenea, vedetei i s-au făcut mai multe investigații medicale.

”Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă”, a declarat Vica Blochina pentru cancan.ro.

Vica Blochina a mai pierdut o prietenă celebră

Vica Blochina și Oana Roman nu mai sunt prietene. Cea care a recunoscut în mod public a fost chiar blondina, care a anunțat asta în mediul online, întrebată fiind de fanii săi. Fosta iubită a lui Pițurcă a fost foarte sinceră și directă, atunci când a fost întrebată de fani, dacă mai este prietenă cu Oana Roman.

Vica a răspuns scurt ca „nu”, deși nu a dat mai multe detalii. Răspunsul blondinei i-a uimit pe fanii celor două, mai ales că oamenii le-au admirat mereu pentru susținerea de care au dat dovadă cele două prietene.

De asemenea, fanii vedetei au vrut sa mai stie și dacă aceasta mai este prietenă cu Daniela Crudu, cea alături de care  aparticipat la „Asia Express”, emisiune difuzata pe Antena 1. În ceea ce o privește pe Cruduța, Vica spune ca sunt în continuare prietene, doar că în ultima vreme au avut parte de proiecte diferite și nu au avut timp să se se mai întâlnească.

”Nu (n.r. nu m-am certat). Cu Cruduța nu ai cum să te cerți. Pur și simplu am avut multe proiecte diferite și nu ne-am mai văzut”, a spus Vica Blochina pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: