Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, critici dure la adresa Oanei Roman. Ce a spus despre Marius Elisei: „Ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune!”

Vica Blochina, critici dure la adresa Oanei Roman. Ce a spus despre Marius Elisei: „Ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune!”

Vica Blochina, critici dure la adresa Oanei Roman. Ce a spus despre Marius Elisei: „Ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune!”

Vica Blochina, critici dure la adresa Oanei Roman. Iată ce a spus despre Marius Elisei!

Vica Blochina, critici dure la adresa Oanei Roman

Vica Blochina, cunoscută pentru relația ei anterioară cu Victor Pițurcă, a luat-o la țintă pe fosta ei prietenă, Oana Roman, și soțul acesteia, Marius Elisei, într-o serie de atacuri dure după ce fiica lui Petre Roman l-a criticat public pe Selly, vlogger-ul care s-a implicat în diverse subiecte de interes național, inclusiv educația. Vedeta a susținut că Selly nu este un exemplu potrivit pentru tineri și nu ar trebui să vorbească despre educație.

Vica Blochina: „Câte cărți a citit bărbatul tău?”

Vica Blochina nu a putut să stea deoparte și i-a luat apărarea lui Selly, subliniind faptul că Oana Roman nu ar trebui să critice pe nimeni din cauza alegerilor ei de viață. Ea a adus în discuție câte cărți a citit Marius Elisei, soțul Oanei Roman:

„S-au terminat acum scandalurile cu brelocul tău bărbat și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit bărbatul tău? Dacă ai pretenția că ești o femeie educată și citită, ce cauți cu un bărbat așa?”, a spus Vica Blochina despre Oana Roman pe contul ei de Instagram, relatează Click!.

Vica Blochina: „Ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune!”

Vica Blochina nu s-a putut abține și a pomenit câteva trăsături negative de caracter și gesturi neadecvate pe care le-a observat la acesta pe parcursul prieteniei lor, la diferite evenimente din viața lor:

„Tu toată viața l-ai măscărit pe tatăl tău, pe soțul l-ai făcut și pe el la fel, minți o populație întreagă cu ceaiurile care te slăbesc, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că ne știm foarte bine. Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin? Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de la ziua mea de acum trei ani? (…) Oana Roman m-ai făcut să nu mai citesc în viața mea vreo cartea. Penibilă rău ești. Lasă naibii puștiul ăla mișto în pace. Doamne, nu vreau să ajung vreodată atât de frustrată și rea ca și tine.”, a mai spus Vica Blochina despre Oana Roman, potrivit sursei citate. 

 

Sursa foto:as.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: