Redactia.ro
Home » Știri » Vica Blochina și-a obținut diploma de psiholog. Vedeta este mai fericită ca niciodată

Vica Blochina și-a obținut diploma de psiholog. Vedeta este mai fericită ca niciodată

Vica blochina

Vica Blochina a făcut un pas important în carieră, devenind Psiholog Certificat în Psihologia Cifrelor. Vedeta, cunoscută pentru activitatea sa în showbiz, dar și pentru relația cu fostul selecționer Victor Pițurcă, a anunțat cu mândrie pe Instagram că și-a obținut diploma în acest domeniu, alături de o fotografie în care apare alături de un expert în numerologie și diploma obținută. Aceasta a dezvăluit că numerologia a avut un impact profund asupra vieții ei, ajutând-o să se descopere pe sine și să își schimbe percepția asupra diferitelor aspecte ale existenței.

Vica Blochina a explicat că interesul său pentru numerologie nu este ceva nou, ci o pasiune pe care o cultivă de mult timp

A început să studieze singură, citind materiale de pe internet și documentându-se intens, petrecând chiar și nopți întregi învățând. Ulterior, a decis să urmeze cursuri formale de numerologie în Rusia, unde a studiat în limba rusă. Acum, cunoștințele acumulate sunt aplicate în consultațiile sale, fiind traduse și adaptate pentru clienții români.

„Acum învăț la nivel academic și interpretez. Interpretez pentru că îmi place, e pasiunea mea. Este pe primul loc în momentul de față pentru mine acest lucru.Îmi place foarte mult. Acum acționez numai conform datele mele de naștere, conform energiei anului, energiei lunii, energiei săptămânii și energiei inclusiv a zilei.

Eu în fiecare zi când mă trezesc și fac rugăciunea mea, mă uit și înțeleg ce zi personală a mea este, ca să știu cum să o întâmpin.Atunci când cunoști bine energia și știi la ce să te aștepți, cum ar veni, previi lucrurile în viața ta. Și este absolut minunat. Am și calendarul personal, anul personal tot calculat, inclusiv și denumirile la site, și peste tot, le-am calculat. Am învățat foarte repede pentru că de foarte mult timp am stat și am studiat singură de pe net și pentru că eram super pasionată și atunci zi și noaptea asta făceam.

Nu dormeam deloc până 4-5 dimineața și eram foarte tare băgată în știința asta de cifre, după care am luat cursuri de numerologie în Rusia, în limba rusă, și acum traduc totul în română. Bineînțeles când fac consultații cu oamenii, totul este tradus în limba română. Acum plec în fiecare săptămână, învăț ceva. Spre exemplu, de pe 4 septembrie până pe 6 am un curs intensiv, după care în octombrie trebuie să plec la un curs academic, în Turcia. Acolo o să vină toți rușii din lumea asta.

Datorită situației politice, ne întâlnim toți în Turcia și am învățat relativ repede. Această cunoaștere este recomandată să o înveți pentru tine, pentru că datorită cifrelor pot să știi ce oameni trebuie să angajezi în jurul tău, ce trebuie să faci în fiecare lună, an, etc., inclusiv poți să știi înclinația către ce boală ai, e foarte fascinantă chestia asta! Poți să știi cum să te porți cu prietenii, cu copilul, etc, pentru că, cunoscând cifrele, cunoști foarte bine caracterul omului.Dar eu am dar, am un har! Nu știu dacă har se numește, dar pot să spun, în data mea de naștere sunt foarte bun transmițător, eu văd, am foarte bună intuiție, văd exact și știu să interprez cifrele și știu să descifrez, știu să-ți spun, să-ți explic pe limba ta, ca să mă înțelegi, să mă fac foarte bine înțeleasă.

Fondatorul este Pitagora, formula după care noi învățăm și acum în vremurile noastre. A spus în felul următor. Universul e cifre și în data de naștere a fiecărui om există codul vieții, cheia vieții, care ascunde tot parcursul vieții unui om, de când se naște până pleacă. Și ce acțiuni trebuie să facă, găsim la fiecare, în data de naștere a unui om.”, mărturisește vedeta pentru Click!

Numerologia a devenit o parte esențială din rutina zilnică a Vicăi, care folosește calculele numerologice pentru a lua decizii și pentru a se adapta la „energia zilei”. Aceasta consideră că cifrele pot influența nu doar viața personală, ci și aspecte profesionale, cum ar fi relațiile cu ceilalți sau alegerile legate de afaceri.

Pe lângă cursurile urmate în Rusia, vedeta participă frecvent la diferite seminarii și cursuri de specializare. În perioada următoare, Vica plănuiește să urmeze un curs academic în Turcia, unde vor participa specialiști din întreaga lume. Aceasta vede numerologia nu doar ca pe o modalitate de a înțelege destinul unei persoane, ci și ca pe un instrument de autocunoaștere și de dezvoltare personală. 

Psihologia cifrelor, domeniul în care Vica Blochina și-a obținut certificarea, este o practică recentă care îmbină numerologia cu psihologia

Această știință are la bază ideea că cifrele, în special data nașterii, conțin informații esențiale despre caracterul și destinul unei persoane. Potrivit lui Elizaveta Moscaliciuc, energoterapeut și expert în acest domeniu, „Psihologia cifrelor este o știință a secolului XXI care vizează disciplina minții și descifrarea codului sufletului”. Cu ajutorul acestor tehnici, practicanții pot obține „instrucțiuni gata făcute” despre cum să își atingă potențialul maxim și să își transforme viața.

„Syusai este știința secolul XXI despre psihologia cifrelor, al cărei scop principal este disciplina minții și descifrarea așa-numitului cod al Sufletului, în baza datei nașterii noastre. De fapt, acest cod conține toate informațiile necesare despre soarta și viața unei persoane. Cunoscându-l, nu numai că poți să-ți înțelegi mai bine persoana, ci și să-ți afli scopul în viață. Acesta ne dezvăluie „instrucțiuni gata făcute” despre cum să acționezi pentru a-ți realiza potențialul, pentru a-ți controla deficiențele sau neajunsurile și chiar pentru a-ți transforma viața la 180 de grade. Această știință poate fi atribuită uneia dintre numeroasele practici de mindfulness, care vă permite să vă scufundați în subconștient, să vă cunoașteți din nou și să vă descoperiți dintr-o latură complet neașteptată”, spune energoterapeuta pentru agora.md.

Conform acestei științe, nu doar data nașterii influențează destinul unei persoane, ci și alte cifre importante, cum ar fi numărul unei case, data unei căsătorii sau chiar cifra asociată unui nume. Cunoașterea acestor influențe poate ajuta la îmbunătățirea relațiilor, dezvoltarea creativității și menținerea stării de sănătate. Astfel, numerologia devine un instrument holistic care permite înțelegerea vieții dintr-o perspectivă mai profundă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: