Redactia.ro
Home » Știri » Victima lui Mario Iorgulescu este condusă astăzi pe ultimul drum

Victima lui Mario Iorgulescu este condusă astăzi pe ultimul drum

GALERIE FOTO (2) Victima lui Mario Iorgulescu este condus astăzi pe ultimul drum

Victima lui Mario Iorgulescu, Dani Vicol, tânărul de 24 de ani mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, este condus astăzi pe ultimul drum. Familia și prietenii tânărului sunt înmărmuriți de durere.

Victima lui Mario Iorgulescu este condusă astăzi pe ultimul drum

În urmă cu patru zile, Dani avea să își piardă viața după ce fiul președintelui LPF, MArio Iorgulescu a intrat cu mare viteză în mașina lui, pe care o conducea regulamentar. Astăzi, tânărul va fi înmormântat cu lacrimi, multă durere și mii de flori. Pe una dintre coroanele care au fost aduse la căpătâiul acestuia a fost scris un mesaj emoționant.

Bunicul băiatului de 24 de ani, i-a adus o coroană în care erau puse crizanteme galbene și albe, garoafe și trandafiri roșii. Acesta a scris un mesaj sfâșietor și i-a făcut o promisiune lui Dani. “Nu te voi uita niciodată/Bunicul Vicol”.

Cei doi aveau o relație apropiată, iar pierderea nepotului l-a îngenuncheat pe bunicul Vicol.

Mario Iorgulescu implicat într-un accident mortal

În noaptea de sâmbătă spre duminică. Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens și a lovit o mașină condusă regulamentar. În urma impactului. Mario Iorgulescu a fost rănit grav, iar celălalt șofer a murit pe loc. Șoferul care a decedat, avea 24 de ani și era tatăl a doua fetițe. Fiul președintelui LPF a fost dus de urgență la Spitalul Elias din București.  În urmă cu 3 ani, fiul lui Gino Iorgulescu a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost acuzat că, ar fi torturat un bărbat pentru ca acesta să-și retragă plângerea depusă în cadrul unui dosar penal.

Starea lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se pare că s-a agravat, medicii intensificând măsurile de suport a funcțiilor vitale.

„Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal
2.Contuzie pulmonară bilaterală severă
3.Fracturi costale bilaterale.

Citeste si:Cazul din Caracal. Fragmentele de oase găsite în pădure vor fi expertizate din nou de INML

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: