Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. Fragmentele de oase găsite în pădure vor fi expertizate din nou de INML

Cazul din Caracal. Fragmentele de oase găsite în pădure vor fi expertizate din nou de INML

Cazul din Caracal. Fragmentele de oase găsite în pădure vor fi expertizate din nou de INML

Cazul din Caracal. Oasele găsite în pădurea de lângă Caracal, vor fi expertizate din nou de legiștii din cadrul INML. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că acolo i-ar fi aruncat trupul Luizei.

Cazul din Caracal.. Fragmentele de oase găsite în pădure vor fi expertizate din nou de INML

Potrivit unor surse din anchetă, joi, se vor face verificări speciale asupra fragmentelor de oase găsite în pădurea de lângă Caracal. Acestea au fost găsite în saci, în liziera pădurii, lângă Caracal. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că acela este locul unde a aruncat trupul Luizei Melencu.

INML nu a reușit să identifice profilul ADN din rămășițele găsite în pădure, deoarece fragmentele erau prea calcinate. Astfel, deocamdată nu se știe absolut nimic despre soarta Luizei Melencu, dispărută de mai bine de cinci luni. Bărbatul de 66 de ani a povestit că i-a făcut aceleași lucruri pe care i le-a făcut și Alexandrei Măceșanu.

Luiza a plecat pentru a scoate bani trimiși de la mama ei

Luiza a plecat de acasă într-o duminică pentru a scoate bani din Caracal. Fata a oprit o mașină de ocazie, deoarece în weekend transportul în comun nu circulă. Moment în care fata  este luată la ocazie de către Gheorghe Dincă. Mama Luizei a precizat că după ce și-au dat seama că este ceva în neregulă, au alertat imediat poliția.

Cazul Luizei a fost preluat de DIICOT, abia după două luni de la dispariție, după ce familia ar fi primit un telefon de la un bărbat în care anunța că fata de 18 ani a plecat de bunăvoie din țară. Potrivit anchetatorilor, la momentul actual nu au găsit urme care să specifice faptul că Luiza a fost în casa lui Gheorghe Dincă. După două zile de audieri, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit, bătut și ucis și pe Luiza, și pe Alexandra.

Citeste si:Alexandru Cumpănașu crede că Gheorghe Dincă nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: