Redactia.ro
Home » Știri » Victimele accidentului aviatic din Suceava: fratele unui fost ministru al Educației și un instructor de pilotaj din București

Victimele accidentului aviatic din Suceava: fratele unui fost ministru al Educației și un instructor de pilotaj din București

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în comuna Gălănești, județul Suceava, între satele Hurjuieni și Frătăuții Vechi. În urma accidentului aviatic și-au pierdut viața două persoane. Iată detalii despre victime!

Cine sunt victimele accidentului aviatic din Suceava

Bogdan Constantin Adomniței, în vârstă de 42 de ani, este unul dintre pasagerii avionului prăbușit din Gălănești, Suceava, care și-a pierdut viața în mod tragic. Presa locală anunță că acesta era fratele fostului ministru al Educației, Cristian Adomniței. Cea de-a doua victimă este Marcel Iliese, în vârstă de 58 de ani. Acesta era unul dintre cei mai buni instructori de pilotaj din București. Totodată, Marcel Iliese era fost pilot militar și de linie, pilot de elicopter cu o experiență vastă, potrivit știrisuceava.net.

Bogdan Constantin Adomniței era arhitect și inginer constructor și ar fi cumpărat avionul cu puțin timp în urmă. Acesta se afla în avion, la o lecție de pilotaj alături de instructorul, Marcel Iliese.

Avion de mici dimensiuni prăbușit în Suceava

Polițiștii din cadrul Secției Rurale Gălănești au fost sesizați asupra faptului că o aeronavă de mici dimensiuni, cu 2 persoane la bord, s-a prăbușit pe un câmp din zona localității Gălănești.

La locul accidentului aviatic, au fost găsite 2 persoane, de sex bărbătesc, decedate.

Salvatorii de la ISU Suceava au ajuns la fața locul accidentului și au transmis:

„Din păcate, informația inițială se confirmă, sunt două victime decedate de sex masculin. Colegii mei ajunși la fața locului nu au găsit probleme deosebite în sensul ca avionul să fie în flăcări, s-a asigurat perimetrul, iar ancheta a fost preluată de organele abilitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: