Redactia.ro
Home » Monden » Victor Ciutacu, ajutat de Gigi Becali, în perioada de izolare: ”A sunat zile în șir”

Victor Ciutacu, ajutat de Gigi Becali, în perioada de izolare: ”A sunat zile în șir”

Victor Ciutacu face dezvăluiri despre experiența lui cu îmbolnăvirea de coronavirus. Jurnalistul România TV a spus că Gigi Becali i-a sărit în ajutor, cât timp a stat în izolare pentru a se vindeca de Covid-19. Patronul FCSB  l-a sunat zile în șir să se sigure că atât el, cât și soția lui sunt bine.

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvăluit că în perioada cât a stat în izolare, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus, Gigi Becali i-a sărit ajutor. Patronul FCSB l-a sunat zilnic pentru a-l întreba despre starea sa de sănătate.

”În afara prietenilor adevărați și a mai multor medici (unul dintre ei, îngerul nostru păzitor, mereu disponibil), pe care însă evit să-i enumăr aici tocmai ca să nu atrag urgia sistemului și a propagandei la adresa lor, printre primii care au sărit să ne ajute concret, nu din gură, în perioada asta păcătoasă a fost Gigi Becali. A făcut-o concret (strict pe partea medicală, să n-avem vorbe!), fără să bată toba. Și a sunat zile în șir (până când l-am asigurat că suntem pe calea cea bună) să vadă rezultatele și dacă mai avem nevoie de ceva. El și ÎPS Teodosie sunt revelațiile noastre 🙂

Altfel, dacă vă infectați și vreți să rămâneți întregi la minte, sfatul meu dezinteresat e ca – și dacă aveți posibilitatea – să evitați să vă luați după o mulțime de păreri (fie el și de specialitate) în același timp”, a scris Victor Ciutacu pe facebook.

Gigi Becali a sărit și în ajutorul Anamariei Prodan cu medicamente de la clinica sa medicală, din Capitală.

Victor Ciutacu s-a vindecat de coronavirus

Victor Ciutacu s-a vindecat de coronavirus după ce în luna noiembrie anunța că s-a infectat, atât el cât și soția sa. Așadar, au stat izolați timp de 14 zile, conform procedurii. Totodată, la momentul respectiv, Victor Ciutacu spunea că s-a protejat mereu împotriva virusului nemilos și că, deși crede în existența lui, ”nu se închină la el.”

„Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție. Care a fost testată negativ.

După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber. Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască”, a transmis atunci Ciutacu, pe pagina sa de facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: