Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali, gest uluitor pentru Anamaria Prodan. Cu ce a ajutat-o pe impresară

Gigi Becali, gest uluitor pentru Anamaria Prodan. Cu ce a ajutat-o pe impresară

Gigi Becali

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a sărit în ajutorul Anamariei Prodan după ce a aflat că are coronavirus și este autoizolată. Gigi Becali i-a trimis toate medicamentele de care are nevoie, chiar de la clinica lui medicală, din Capitală.

Gigi Becali, medicamente pentru Anamaria Prodan

Patronul FCSB, Gigi Becali, a sărit în ajutorul impresarei de fotbal, Anamaria Prodan. După ce a aflat că s-a infectat cu coronavirus și că a fost transportată de urgență la spital, Gigi Becali i-a trimis Anamariei Prondan toate medicamentele necesare, la vila din Snagov, acolo unde impresara s-a autoizolat, informează playtech.ro.

Medicamentele sunt de la clinica medicală a lui Gigi Becali, din zona Eroilor, din Capitală. Gestul patronului FCSB a impresionat-o foarte mult pe Anamaria Prodan. ”E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Prosport.

Anamaria Prodan, transportată la Spitalul Matei Balș din Capitală

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a sunat la ambulanță și a fost transportată de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală, pentru că nu se simțea bine din cauza coronavirusului. Medicii, însă, au constatat că starea sa nu este una gravă și au lăsat-o să se autoizoleze în continuare, în vila sa din Snagov. Potrivit spuselor ei, acum este mai bine și s-a speriat atunci când s-a dus la ”Matei Balș”, deoarece și-a pierdut gustul și mirosul, dar a făcut și febră și nu mai putea respira.

”Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sunt acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Atunci când a aflat că a fost contaminată, impresara de fotbal avea doar o stare de oboseală. Duminică dimimeață, însă, lucrurile s-au schimbat.

”Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan, atunci când a fost transportată de urgență la ”Matei Balș.”

Tot în ziua în care a aflat că s-a infectat, ea a declarat că se bucură de faptul că nu a luat contact cu copiii ei.

Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului in pat”a declarat impresara.

De unde a luat coronavirus Anamaria Prodan

Potrivit spuselor unui apropiat al ei, Anamaria Prodan s-a contaminat cu virusul SARS-COV2 de la jucătorii ei.

A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment„ , a declarat pentru GANDUL.RO un apropiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: