Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a chemat ambulanța! Nu se simte bine din cauza infecției cu Covid

Anamaria Prodan a chemat ambulanța! Nu se simte bine din cauza infecției cu Covid

Anamaria Prodan nu se simte bine în urma infecției cu coronavirus. Dacă la începutul contaminării starea sa era un stabilă, acum impresara de fotbal a apelat la ambulanță. A fost transportată de urgență la Spitalul Matei Balș din Capitală.

Anamaria Prodan, transportată de urgență la spital

Anamaria Prodan a fost trasportată, duminică dimineață, cu ambulanța, de urgență, la Spitalul Matei Balș din Capitală. Infecția cu coronavirus a început să-i destabilizeze starea de sănătate, informează cancan.ro

”Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru ziarul Click! 

De unde a luat coronavirusul Anamaria Prodan

Potrivit unei persoane din anturajul său, Anamaria Prodan a luat virusul de la jucătorii ei și atunci când s-a autoizolat avea febră.

”A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment„ , a declarat pentru GANDUL.RO o persoană din anturajul agentului.

Mai mulți jucători de la Hermannstadt au fost și ei confirmați pozitiv cu COVID-19, în ultima vreme! Cunoscuta impresară a avut recent o ședință cu aceștia la Sibiu, iar la revenirea în București a prezentat simptome specifice Covid-19. În urma testării, a descoperit că s-a infectat.

Ce spunea Anamaria Prodan în urmă cu câteva zile

În urmă cu câteva zile, impresara de fotbal spunea că se simte bine: ”Sunt bine, totul este sub control, urmez tratamentul”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Tot în urmă cu câteva zile Anamaria Prodan acuza o stare de oboseală și spunea că i-a ferit pe copiii ei de contaminarea cu coronavirusul.

”Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului in pat”a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Anamaria Prodan este o impresă de fotbal de succes. Într-un interviu, a spus că starea ei financiară foarte bună se datorează faptului că nu are împrumuturi la bănci.

”Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora. Stăm și în Dubai, și în România, și în America, și în Italia, pentru că așa sunt împrăștiați toți copiii noștri. Eu sunt singurul membru al familiei care colindă enorm, între toți copiii (…) Laur stă cu băieții în Dubai, este un bărbat cum puțini se nasc în lumea asta, le este și mamă și tată când plec. La fel încerc să le fiu și eu fetelor, cu Sarah este mai greu, ea este în America și este mult mai greu să ne vedem în perioada asta. Nu mi-e frică să merg cu avionul, este cel mai sigur mijloc de transport din punctul meu de vedere”, a povestit Prodanca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: