Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale Anamariei Prodan, după depistarea cu COVID-19. Care este starea sa

Primele declarații ale Anamariei Prodan, după depistarea cu COVID-19. Care este starea sa

Anamaria Prodan transformata

Coronavirusul a ajuns și la Anamaria Prodan. Impresara de fotbal a fost confirmată pozitiv. Ea a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate.

Care este starea Anamariei Prodan

Anamaria Prodan are coronavirus. Impresara de fotbal a oferit primele declarații despre sa de sănătate. Momentan, se află în izolare pentru o perioadă de 14 zile, conform protocolului.

Anamaria Prodan spune că se simte bine și că urmează un tratament anti-covid. ”Sunt bine, totul este sub control, urmez tratamentul”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

De unde a luat coronavirusul Anamaria Prodan

Mai mulți jucători de la Hermannstadt au fost și ei confirmați pozitiv cu COVID-19, în ultima vreme! Cunoscuta impresară a avut recent o ședință cu aceștia la Sibiu, iar la revenirea în București a prezentat simptome specifice Covid-19. În urma testării, a descoperit că s-a infectat. Cât despre copiii ei, impresara a precizat că au avut noroc că nu au luat contact cu ea. Ea simte doar o stare de oboseală, deocamdată.

„Am avut noroc că mi am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului in pat”a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Anamaria Prodan este cunoscută pentru traiul său de lux. Ea a explicat și cum a ajuns să trăiască pe picior mare. Secretul ar fi să nu te îndatorezi la nimeni.

”Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora. Stăm și în Dubai, și în România, și în America, și în Italia, pentru că așa sunt împrăștiați toți copiii noștri. Eu sunt singurul membru al familiei care colindă enorm, între toți copiii (…) Laur stă cu băieții în Dubai, este un bărbat cum puțini se nasc în lumea asta, le este și mamă și tată când plec. La fel încerc să le fiu și eu fetelor, cu Sarah este mai greu, ea este în America și este mult mai greu să ne vedem în perioada asta. Nu mi-e frică să merg cu avionul, este cel mai sigur mijloc de transport din punctul meu de vedere”, a povestit Prodanca.

Anamaria Prodan este căsătorită cu Lareunțiu Reghecampf. Ea îl vede drept cel mai frumps bărbat din lume.

”Eu cred cu tărie că fotbaliștii sau antrenorii care au imagine și sunt frumoși au mult mai multă încredere în ei și fac bani și din publicitate. Toți antrenorii mei au avut șarm. Bratu, Reghecampf, care e zeu. Reghe are cei mai frumoși ochi, e cel mai frumos de pe pământ. Poți să spui ceva de Bratu? Viața privată e în strânsă legătură cu viața profesională”, a spus, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan.

Pe lângă succes, Anamaria Prodan a avut parte și de dezamăgiri. A pierdut la un moment dat, o sarcină.

Puteam să mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a șasea. A fost pur și simplu o întrerupere de sarcină, așa, spontană.Am considerat că întotdeauna Dumnezeu știe ce e mai bine pentru mine și pentru familia mea. Cred că ceva acolo nu a funcţionat.Și decât să fi născut un copil care ar fi avut probleme, probabil că este mai bine că s-a întâmplat așa”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are două fete, Rebecca și Sara, din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, și un băiat, Laurențiu Junior, cu actualul ei soț. Reghe are și el un fiu, Luca, cu prima sa soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: