Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, imagine de senzație! Vedeta a primit 12.000 de like-uri la postare

Anamaria Prodan, imagine de senzație! Vedeta a primit 12.000 de like-uri la postare

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan, imagine de senzație!

Anamaria Prodan Reghecampf se poate declara o femeie împlinită. Alături de soțul său, Laurențiul Reghecampf, Anamaria a reușit să devina una dintre cele mai de succes femei din România și o mamă mândră de copiii ei. Întotdeauna, impresia a știut să se facă remarcată, motiv pentru care ultimul selfie postat de aceasta a strâns nu mai puțin de 12.000 de likeuri.

Anamaria Prodan, imagine de senzație! Vedeta a primit 12.000 de like-uri la postare

Anamaria Prodan este fără doar și poate una dintre cele mai de succes femei din România, dar și cea mai apreciată femeie din țară. Ca întotdeauna, Anamaria și-a obișnuit fanii cu postările ei speciale, prin care a reușit să se facă remarcată, având pe Instagram peste 700.000 de persoane care abia așteaptă să vadă noile postări ale vedetei. În urmă cu câteva zile, impresara a postat un selfie realizat chiar înainte de a dormi, în timp ce se afla în pat. Postarea a reușit să adune peste 10.000 de likeuri, după care aceasta a postat o nouă fotografie, care a depășit 12.000 likeuri.

Drama Anamariei Prodan

Cu toate că în prezent Anamaria Prodan, fiica regretatei artiste Ionela Prodan trăiește o viață de lux, în trecut, aceasta a avut parte de o dramă cumplită. În cadrul reality show-ului Prodanca și Reghe: Preţul succesului, Anamaria a declarat că a pierdut o sarcină în luna a cincea. Acel moment a marcat-o pe impresară. „Puteam să mai am încă un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a șasea. A fost pur și simplu o întrerupere de sarcină, așa, spontană.Am considerat că întotdeauna Dumnezeu știe ce e mai bine pentru mine și pentru familia mea. Cred că ceva acolo nu a funcţionat.Și decât să fi născut un copil care ar fi avut probleme, probabil că este mai bine că s-a întâmplat așa”, a declarat Anamaria Prodan.

Despre relația cu Reghe, Anamaria a declarat că soțul ei este un bărbat romantic. „Am plâns pentru că Laur nu a putut să fie lângă mine, dar a fost lângă mine așa cum a știut el mai bine și cum știa că mă face fericită!”, a spus impresara. Anamaria Prodan are două fete, Rebecca și Sara, din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, și un băiat, Laurențiu Junior, cu actualul ei soț. Acesta din urmă are și el un fiul , Luca, cu prima sa soție.

De asemenea, în urmă cu doi ani o veste teribilă avea să-i schimbe viașa impresarei. Interpreta de muzică populară, Ionela Prodan s-a stins din viață după o luptă grea cu o boală nemiloasă. Cu toate că fiicele sale au încercat să o salveze, boala a învins-o. Artista, s-a stins la vârsta de 70 de ani, fiind înconjurată de dragostea familiei ei. După moartea mamei sale, Anamaria Prodan a vorbit despre acest lucru. „Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din ’92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închidCel mai greu mi-a fost când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit. Când am venit ultima dată cu ea în emisiune, știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. ” a spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: