Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, mai sexy ca niciodată! Vedeta s-a fotografiat în costum de baie în lift

Anamaria Prodan, mai sexy ca niciodată! Vedeta s-a fotografiat în costum de baie în lift

GALERIE FOTO (7) Anamaria Prodan, imagine de senzatie

Anamaria Prodan Reghecampf a demonstrat de atâtea ori că este o femeie puternică și decisă să lupte până la capăt pentru a câștiga. În ultimii ani, Ana s-a dedicat în totalitate imaginii sale, uimind cu fiecare apariție. Ei bine, acum impresara i-a dat gata pe internauți. Anamaria Prodan s-a pozat în costum de baie în lift!

Anamaria Prodan, mai sexy ca niciodată! Vedeta s-a fotografiat în costum de baie în lift

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani este mama a trei copii, dar cu toate astea, parcă aceasta întinerește pe zi ce trece. Impresara știe să atragă atenția, ia postările sale din mediul online îi șochează pe urmăritorii săi. Cu toate că urmăritorii săi sunt obișnuiți cu aparițiile incendiare ale acesteia, vedeta a ținut să treacă de această barieră și să-o șocheze din nou. Soția lui Reghecampf s-a pozat în costum de baie în lift. Imaginea a strâns într-un timp scurt aproape 25.000 de likeuri, si sute de comentarii.

Anamaria Prodan poza incendiara in lift

Anamaria Prodan transformată complet

În urmă cu câțiva ani, fanii vedetei o puteau recunoaște pe aceasta dintr-o mulțime de oameni, deoarece avea întotdeauna părul creponat. Ei bine, Anamaria a decis să își schimbe atât look-ul, cât și stilul de viață. Vedeta s-a făcut blondă, a apelat la extensii și afișează aceeași încredere de sine, cu care am fost obișnuiți.

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai puternice femei din România, aceasta reușind să facă față într-o lume a bărbaților. Întotdeauna s-a dedicat carierei, dar și vieții de familie, îmbinându-le pe amândouă. Impresa a reușit să slăbească foarte mult în ultimii ani, optând pentru ținute mult mai elegante și mai feminine, având în vedere că înaintea aceasta purta multe ținute sport. Cum era de așteptat, fanii au apreciat schimbarea impresarei și îi arată acest lucru de fiecare dată când aceasta postează imagini sexi pe rețelele de socializare. Mai mult, Laurențiu Reghecampf se declară un bărbat mândru că are o soție precum Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: