Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan aruncă bomba! Impresara și-a dezvăluit marele secret: “Eu nu am … “

Anamaria Prodan aruncă bomba! Impresara și-a dezvăluit marele secret: “Eu nu am … “

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România. Impresara a dezvăluit în cadrul unui interviu care este rețeta unei cariere strălucite, dar și a unei vieți fără lipsuri financiare.

Secretul succesului Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit care este rețeta succesului ei în viață, și care, de altfel, a ajutat-o să prospere din punct de vedere financiar. Impresara a precizat că nu are datorii sau credite de la bănci, potrivit cancan.ro

„Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora”, explică AnamariaProdan.

Anamaria Prodan, viață între trei continente

„Stăm și în Dubai, și în România, și în America, și în Italia, pentru că așa sunt împrăștiați toți copiii noștri. Eu sunt singurul membru al familiei care colindă enorm, între toți copiii (…) Laur stă cu băieții în Dubai, este un bărbat cum puțini se nasc în lumea asta, le este și mamă și tată când plec. La fel încerc să le fiu și eu fetelor, cu Sarah este mai greu, ea este în America și este mult mai greu să ne vedem în perioada asta. Nu mi-e frică să merg cu avionul, este cel mai sigur mijloc de transport din punctul meu de vedere”, a mai povestit Prodanca.

„În izolare a fost 90 % perfect, având în vedere că toți copiii s-au strâns în Dubai, mai puțin Sarah, care nu a mai apucat să ajungă pentru că se închiseseră granițele. Nu am mai putut sub nici o formă s-o aduc. A fost un moment unic pentru că trei luni de zile am stat zi de zi toți, ne-am redescoperit și ne-am adus de fiecare moment frumos al vieții noastre”, a mai dezvăluit impresara.

Anamaria Prodan a strâns o avere fabuloasă

Soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf este unul dintre cei mai activi agenți de jucători din România. La averea fabuloasă pe care a strâns-o din afacerile sale a contribuit și Laurențiu Reghecampf, care a câștigat bani grei ca antrenor în fotbalul arab. Reghe este în prezent lui Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite, și trăiește pe picior mare în Dubai. Iar soția sa se poate considera o femeie norocoasă, întrucât nu-i lipsește nimic. Banii nu sunt o problemă pentru Anamaria Prodan, a cărei avere este estimată la peste 50 de milioane de euro.

Desigur, aici este de luat în calcul și moștenirea importantă în posesia căreia a intrat după decesul mamei ei, cunoscuta interpretă de muzică populară Ionela Prodan. Chiar Anamaria a oferit cifrele impresionante la care s-ar ridica averea familiei, iar nonșalanța cu care răspunde scot în evidență o femeie lipsită de griji, care ar putea trăi liniștită mult timp de acum încolo chiar dacă ar ieși din agitata lume a fotbalului, care i-a adus bani, faimă, dar și dușmani.

”Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane”, a spus Anamaria Prodan.

De ce a moștenit Anamaria Prodan toți banii mamei sale

Prezentatorul TV Cristian Brancu a dezvăluit că Ionela Prodan a dorit să evite conflictele în familia sa din cauza averii, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri din showbiz-ul românesc și nu numai. Astfel, artista de muzică populară a decis ca întreaga avere strânsă de ea să o lase Anamariei Prodan. Impresarei i-a mai dat o misiune importantă: a desemnat-o drept persoana ce îi va continua contribuția pe Pământ.

„Am aflat că Anca a venit în România și nici măcar nu a întrebat ce avea Ionela Prodan în conturi. Anca își va continua viața în SUA, nu o interesează să vină în România. Doamna Ionela și Ana au fost vedetele familiei. A spus că nu o interesează ce a avut mama ei în România. Toate lucrurile vor fi coordonate de Anamaria. Anca și Ana au avut întotdeauna o relație foarte frumoasă”, a declarat Cristi Brancu în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: