Redactia.ro
Home » Sport » Cum arăta Anamaria Prodan în tinerețe. Fanii au rămas surprinși când au văzut

Cum arăta Anamaria Prodan în tinerețe. Fanii au rămas surprinși când au văzut

Cunoscuta impresară de fotbal, Anamaria Prodan este faimoasă nu doar datorită performanței sale profesionale, ci și datorită schimbărilor de look pe care le-a avut de-a lungul vremii. De curând, Anamaria Prodan a strâns mii de like-uri pe rețelele de socializare cu o poză din perioada tinereții. 

Cum arăta Anamaria Prodan în tinerețe

Anamaria Prodan a uimit de-a lungul timpului datorită performanței salei profesionale, dar și datorită schimbărilor de look. În tinerețe arăta diferit față din prezent. O demonstrează o poză postată de impresară pe rețelele de socializare la care a strâns mii de aprecieri, informează protv.ro.

Discret machiată, cu părul scurt și un zâmbet la fel ca cel pe care îl afișează acum, Anamaria Prodan era la fel frumoasă și în anii tinereții. Peste nouă mii de oameni i-au apreciat fotografia de pe Instagram.

Anamaria Prodan îl consideră cel mai frumos bărbat de pe Pământ pe soțul ei

Anamaria Prodan are o relație solidă alături de Laurențiu Reghecampf. Într-o emisiune online unde a fost invitată recent, impresara de fotbal a spus despre Laurențiu Reghecampf că este cel mai frumos bărbat din lume.

„Eu cred cu tărie că fotbaliștii sau antrenorii care au imagine și sunt frumoși au mult mai multă încredere în ei și fac bani și din publicitate. Toți antrenorii mei au avut șarm. Bratu, Reghecampf, care e zeu. Reghe are cei mai frumoși ochi, e cel mai frumos de pe pământ. Poți să spui ceva de Bratu? Viața privată e în strânsă legătură cu viața profesională”, a spus, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, viață între trei continente

Anamaria Prodan este cunoscută și pentru averea impresionantă pe care o are. Secretul succesului său financiar se datorează faptului că nu este datoare la bănci și îi place să fie pe cont propriu.

„Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora. Stăm și în Dubai, și în România, și în America, și în Italia, pentru că așa sunt împrăștiați toți copiii noștri. Eu sunt singurul membru al familiei care colindă enorm, între toți copiii (…) Laur stă cu băieții în Dubai, este un bărbat cum puțini se nasc în lumea asta, le este și mamă și tată când plec. La fel încerc să le fiu și eu fetelor, cu Sarah este mai greu, ea este în America și este mult mai greu să ne vedem în perioada asta. Nu mi-e frică să merg cu avionul, este cel mai sigur mijloc de transport din punctul meu de vedere”, a povestit Prodanca.

Soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf este unul dintre cei mai activi agenți de jucători din România. La averea fabuloasă pe care a strâns-o din afacerile sale a contribuit și Laurențiu Reghecampf, care a câștigat bani grei ca antrenor în fotbalul arab. Reghe este în prezent lui Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite, și trăiește pe picior mare în Dubai. Iar soția sa se poate considera o femeie norocoasă, întrucât nu-i lipsește nimic. Banii nu sunt o problemă pentru Anamaria Prodan, a cărei avere este estimată la peste 50 de milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: