Redactia.ro
Home » Monden » Victor Cornea este îndrăgostit până peste cap de Andreea Bălan. Dovada că este pregătit să-și asume rolul de „tătic” pentru fetițele artistei

Victor Cornea este îndrăgostit până peste cap de Andreea Bălan. Dovada că este pregătit să-și asume rolul de „tătic” pentru fetițele artistei

GALERIE FOTO (3) andreea balan

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea pare să evolueze cu pași rapizi. În prezent cei doi se află în Saint Tropez, acolo unde Victor participă la un turneu de tenis. Imaginile pe care Andreea le-a distribuit pe contul personal de Instagram vorbesc de la sine și nu au nevoie de explicații suplimentare.

Fetițele Andreei Bălan se înțeleg de minune cu Victor Cornea

În prezent, Victor Cornea și Andreea Bălan se află în Saint Tropez, acolo unde tenismanul participă la un turneu. Victor nu este însoțit doar de Andreea, ci și de cele două fiice ale acesteia, cu care pare să înțeleagă de minune dacă judecăm după imaginile pe care aceasta le-a distribuit pe contrul personal de Instagram. În clipul video cu pricina, Victor Cornea se joacă alături de cele două fetițe, execută mai multe mișcări de gimnastică, râde, aleargă, semn că-și ia rolul de „tătic” în serios.

victor cornea
Victor Cornea se înțelege de minune cu cele două fetițe ale Andreei Bălan

Pe 24 septembrie, Victor Cornea a împlinit vârsta de 30 de ani, iar Andreea Bălan i-a organizat o petrecere pe cinste. Artista i-a pregătit un tort superb, iar Victor a fost înconjurat de către prieteni.

Victor Cornea are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale

Jucătorul de tenis, în vârstă de 30 de ani, a recunoscut că relația sa cu iubita l-a ajutat să obțină rezultate remarcabile în cariera sa sportivă. Victor Vlad Cornea beneficiază de sprijinul necondiționat al Andreei Bălan, care îl însoțește în aproape toate competițiile pe care le desfășoară.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

andreea balan
Victor Cornea a împlinit 30 de ani

O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: